2777
2789
عنوان

همه بهم میگن تو با یکی تو رابطه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خودم میرسم ک

والله منم یه دوست داشتم میگفت همه فک میکنن من چند تا! دوس پسر دارم در صورتی که من میدونستم هیچکس و نداره،منتها اون برعکس رفتارش غلط انداز بود و بدجور رفتار میکرد سبک بازی درمیاورد نمیدونم انگار یه کرمی داشت خوشش میومد از این فکر راجع بهش .

والله منم یه دوست داشتم میگفت همه فک میکنن من چند تا! دوس پسر دارم در صورتی که من میدونستم هیچکس و ن ...

اتفاقا من سنگین رفتار میکنم 

از خود راضی نیستم ولی قیافه خوبی دارم بخاطر همین شم دارن

اتفاقا من سنگین رفتار میکنم از خود راضی نیستم ولی قیافه خوبی دارم بخاطر همین شم دارن

حالا مهم نیست من خودم دوران مجردی چون سر سنگین بودم به خدا دوستام بهم میگفتن زرنگ باش برو با یکی دوست شو دوران خواستگار با دسته گل گذشته،ولی منم میگفتم این عقیدمه و راه رفتن خودم از یادم میره خدارو شکر ازدواجمم از اونا بهتر و موفق‌تر بود کاری که صلاح میبینی انجام بده‌

حالا مهم نیست من خودم دوران مجردی چون سر سنگین بودم به خدا دوستام بهم میگفتن زرنگ باش برو با یکی دوس ...

ممنونم من واقعا مثل همسنای خودم نیستم  

همشون اهل این کاران من حوصله این کارا رو ندارم