2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته😭💔

167 بازدید | 17 پست

ماه پیش رفتم بانک،یه کارمند خوشتیپ و مهربان و با خلاق خیلی  تحویلم گرفت .حتی خواستم قبلش برم باجه دیگه نذاشت برم  حبیب درونم بیدار شد اون لحظه بعدش گفتم بابا طبیعیه شاید باهمه اینجوریه . بعدش شمارمو از گوشیم ک بهش دادم برنامه نصب کنه برداشت به بهونه های مختلف پیام میداد بازم حبیب درونم جنبید با خودم گفتم چرا شمارمو برداشته  ولی تهش گفتم بیخیال طبیعیه شاید با همه مشتریا اینجوری باشن . 

بعدش کم کم پیاما از حالت رسمی خارج شد و به گل و قلب رسید شاخ دراودم ک چرا داره اینکارو می‌کنه 

واقعا داشتم بهش دل میبستم . تهش امشب ازم پرسید مجردی یا متاهل ؟! بهش گفتم شما چی ؟؟! گفت متاهلم 💔 

چرا اینکارو کرد؟!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذات خرابش که ر.ده مانه
بلاکش کن عنترو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اون ک بلاک شد ولی چرا با من ؟!! اینهمه دختر ترگل ورگل بود 🥲نکنه دیده من ساده میپوشم فکر کرده واقعا ...

دیگه ازین چرامنا زیلدن 

منم یه مرتیکه ۴۰ساله عوضی پیشنهاد صیغه داد خب چ میشه کرد گور باباشون

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
ببخشید رده مان یعنی چی 😁

ریده مان
یعنی افتضاح

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

این مهر و محبت از رو هوس و اکثرا همه دارن

آره هوسه ولی چرا نسبت ب من داشت ؟!! اونهمه خانم و دخترای ترگل ورگل اومده بودن بانک من خیلی ساده لباس می‌پوشم و اصلا آرایش نمیکنم و قیافه ام هم خیلی خیلی معمولیه .چرا با من اینکارو کرد😢

آره هوسه ولی چرا نسبت ب من داشت ؟!! اونهمه خانم و دخترای ترگل ورگل اومده بودن بانک من خیلی ساده لباس ...

از کجا می‌دونین با بقیه چنین کاری نکرده؟

چهره بعضیا که براش دلنشین باشه سعی میکنه شانسش و امتحان کنه 

من خودم مرد متاهل بانکی میشناسم که با زبون نرم و چربش با خانومهای زیادی دوست هستش

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

از کجا می‌دونین با بقیه چنین کاری نکرده؟چهره بعضیا که براش دلنشین باشه سعی میکنه شانسش و امتحان کنه ...

دلم گرفت 💔

من کجا همسر چشم پاک و خوب ک واقعا عاشقم باشه پیدا کنم ؟! اصلا من باید پیداش کنم یا اون منو پیدا کنه یا خدا به هم برسونتمون 😔 

دلم برا زنش سوخت . یه لحظه خودمو جاش گذاشتم جیگرم کباب شد .

دلم گرفت 💔من کجا همسر چشم پاک و خوب ک واقعا عاشقم باشه پیدا کنم ؟! اصلا من باید پیداش کنم یا اون من ...

ایشاله پيدا میشه ولی انصافا پیدا کردن اون مرد مورد نظر سخته 

بخصوص از لحاظ اخلاقی و تعهد کامل 

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790