2777
2789
عنوان

همه بحثامون سر خوابیدن

155 بازدید | 10 پست

بنظرتون بهش بگم خسته شدم دیگه به این میگن عدم تفاهم همش گیر میده چرا دیر میخوابی تا 11 بیشتر بیدار نمون من یکی اینجور بگه برعکسش عمل میکنم خوب خوابم نمیبره هر وقت برد میخابم هر شب بگه زود بخواب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا فقط خواب نیست موردهای دیگه ام هست اما تکرار و تاکید بیشتر روی ساعت خوابه . 

به نظرم ایشون فکر میکنن جز خودشون باید شرایط و رفتار بقیه رم کنترل کنن که به سلیقه ی خودشون باشه و اگه نتونن یا از دستشون خارج بشه دچار خس اضطراب  و ناراحتی میشن و آسایشو ارامششون گرفته میشه . 

ایشون مسئله شون اینجاست که نمیتونن تفکیک مرزها رو توی رابطه درک کنن که حد مرز خودشون و دگیران کجا شروع میشه و‌کجا تموم . 

باید متوجه بشن که هر کسی روی تنها کسی که کنترل داره و میتونه نظر بده فقط فقط خودشه . 

احتمالا فقط خواب نیست موردهای دیگه ام هست اما تکرار و تاکید بیشتر روی ساعت خوابه . به نظرم ایشون فکر ...

یه بارم با دوستام بیرون رفته بودم زهرم کرد گفت نرو منم رفتم 

بنظرت چیکار کنم حل میشه؟

شما کاری ازتون برنمیاد ، 

ایشون خودشون باید درک کنن که بیشتر از همه خودشون اذیت میشن و بعد شما ، فک میکنم با این چیزی که گفتین احتمالا جز خودشون حرف کسیو که مخالف حرف خودشون باشه قبول ندارن . حتی مشاور. 

بهتره غیر میتقیم خودش از طریقی بدون اینکه از خودش مستقیم انتقاد یا ایراد بگیرین ، 

از طریق کاملا غیر مستقیم متوجه  بشه که رفتاری که داره چه قد خودشو و بقیه رو خسته ناراحت میکنه و این اخلاقو خودش تغییر بده . 

مثلا تا حالا براتون پیش اومده که به رفتاریو توی شخص دیگه ای ببینین و بعد با خودتون بگین ای وایی منم همین رفتارو دارم الان که دارم توی یه نفر دیگه میبینم ، میفهمم چه قد فوله ، و این درک باعث تغییر رفتارتون بشه؟  

این موردم همین طور. 

البته حتما این راه قرار نیست جواب بده ، ولی بیشتر نوع تغییر که موندگاری بالا داره ، تغییر باوره ِ فردِ. 

شما کاری ازتون برنمیاد ، ایشون خودشون باید درک کنن که بیشتر از همه خودشون اذیت میشن و بعد شما ، فک م ...

و چیز دیگه ای که هست اینه که ایشون مطمئنا اصلا قبول نمیکنن که رفتارشون آسیب زا هست ، برای همین اینکه عوضش کنین  خیلی سخت تر میشه ، 

شرط اول اینه که یه ادم خودش بدونه رفتارش درست بخواد درستش کنه. 

و ایشون رفتار خودشو درست میبینه . و همین سخته 

2790
2778
2791
2779
2792