2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

153 بازدید | 20 پست

امروز با همسرم بشدت بحثمون شد برای اولین بار بد کتکم زد قبلا کتکم زده بود ولی امروز بد زد منم به گردنش چنگ زدم ناخن هام بلند بود گردنش زخم شده عذاب وجدان گرفتم😔

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

ماچ کن جای زخما رو خوب میشه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بی خیال نروتوفکرش اون توروکتک میزنه بعدش عداب وجدان میگیره نروتوفکرش

نمیدونم اون چه حالی داره ولی دلم میخواد بغلش کنم بگم چی شد که زندگیمون به اینجا کشید ولی نمیتونم از صب تا الان فقط گریه میکن

منم دلم خیلی گرفته خیلی وقته اون ادم سابق نیستم

کاش من بمیرم تا مامانم راحت بشه مامانم دیروز حالش بد شده بردنش دکتر بهم نگفته بود

نمیدونم اون چه حالی داره ولی دلم میخواد بغلش کنم بگم چی شد که زندگیمون به اینجا کشید ولی نمیتونم از ...

میدونم چ حالی داری الان اکثره زندگی هاشده دعوابحث ی وقتایی بخودشون میان ک نمیدونن کجاچرااینچوری شدچی شدب اینجارسیدن

ولی زندکی دیگ زندددددگییییی خیلی سخته 

میدونم چ حالی داری الان اکثره زندگی هاشده دعوابحث ی وقتایی بخودشون میان ک نمیدونن کجاچرااینچوری شدچی ...

هیچکس نمیدونه چی میکشم هیچکس عمق درد منو درک نمیکنه😭💔

کاش من بمیرم تا مامانم راحت بشه مامانم دیروز حالش بد شده بردنش دکتر بهم نگفته بود

خدانکنه عزیرم همه مشکل دارن بخدامنم اینچوریم بعضی وقتافقط میشینم ی جافقط گریه میکنم کاش بچه میموندیم کاااااش پدرمادر هامیدونستن زندگی سخته اصلابچه نمیاوردن چ

خدانکنه عزیرم همه مشکل دارن بخدامنم اینچوریم بعضی وقتافقط میشینم ی جافقط گریه میکنم کاش بچه میموندیم ...

آره بخدا اونم من که هزار تا مریضی دارم

هیچکس نمیدونه چی میکشم هیچکس عمق درد منو درک نمیکنه😭💔

همه تودلشون ی دردهایی دارن ک هیچکس خبرنداره فقط باسیلی صورتشونوسرخ نگه میدارن

هیچی مثل سلامتی نمیشه. خداکنه ادم‌همیشه تنش سلامت باشه 

زیادغصه نخورخدابزرگه 

همه تودلشون ی دردهایی دارن ک هیچکس خبرنداره فقط باسیلی صورتشونوسرخ نگه میدارن هیچی مثل سلامتی نمیشه. ...

عکس دستمو گذاشتم😔این حق من نبود

اشکال نداره خاهرتوهم خداییی داری

پس کجاست امروز نشسته به پدز مادرم میگه دخترتون نمیتونه بچه دار بشه مشکل ژنتیکی داره من دارم به زور تحملش میکنم😔💔😭