2777
2789
عنوان

نظر میخوام

57 بازدید | 10 پست

من ۱۶ سالمه و یک کارت بانکی دارم ، مامانم بهن میگه که اسمس کارتت فقط واسه خودت مباد،  ولی من توی گوشیش دیدم که اسمس کارتم برای مامانم هم میره و بهم دروغ میگه هرچیم ازش میپرسم ، درست جواب منو نمیده و میگه که اسمس کارتت فقط واسه خودت میاد چیکار کنم بهش چی بگم که راستشو بهم بگه ؟؟؟ توروخدااا بگین

برو گوشیشو بردار و بهش نشون بده بگو این اس ام اس کارت منه که :)

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

[QUOTE=369944635]برو گوشیشو بردار و بهش نشون بده بگو این اس ام اس کارت منه که :)[/QUOTاخه خیلی تابلوعه که میرم سرگوشیش اینطوری ، چون من میرم سر گوشیش میبینم ولی مامانم که نمیدونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=369944635]برو گوشیشو بردار و بهش نشون بده بگو این اس ام اس کارت منه که :)[/QUOTاخه خیلی تابلو ...

نه بابا چه تابلویی
برو بردار و نشونش بده
بگو چرا بهم دروغ میگی کور که نیستم میبینم پیامه رو

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

یعنی میگی چجوری بهش بگم

خیلی راحت
گوشیو برمیداری
اون اسم ام اسا رو میاری
میری گوشیو میدی بهش
میگی ببخشید ولی چرا بهم دروغ میگی اینا که مال کارت منه

نه بابا چه تابلوییبرو بردار و نشونش بده بگو چرا بهم دروغ میگی کور که نیستم میبینم پیامه رو

کی بردارم نشونش بدم ؟

همشو پاک میکنه که نبینم ولی خب من میرم توی سطل آغازش رو میبینم 

کی بردارم نشونش بدم ؟همشو پاک میکنه که نبینم ولی خب من میرم توی سطل آغازش رو میبینم

خب برو از تو سطل اشغالش پیدا کن و نشونش بده

مامانته غریبه که نیس
هر چند غریبه هم باشه نباید که تعارف کنی
برو بگو