2777
2789

باور کنید خیلی غذا میخورم 

الانم بیشتر میخورم 

الان مثلا برا شام یه بشقاب استامبولی رو با یدونه نون لواش کامل خوردم 

معده ام بزرگتر شده ولی وزنم چندان بالا نرفته 

وزنم 57 و قدم 162 

باید وزنم بیشتر بشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

منم مثل تو بودم البته بعضی وقتا غذا زیادی میخوردم،عرق یونجه بگیر خب،نیم ساعت قبل ناهار و شام یکم بخور،میتونی یکمم آب مخلوطش کنی چند روزه استفاده کن،خودم استفاده کردم نتیجه داد ولی قطع کردم حوصله نداشتم از فردا دوباره میخورم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل تو بودم البته بعضی وقتا غذا زیادی میخوردم،عرق یونجه بگیر خب،نیم ساعت قبل ناهار و شام یکم بخو ...

عرق یونجه دیگه چیه 

عوارض نداره؟

من ورزش میکنم باید بدنم پر تر بشه 

ولی شکم پهلو نباید بیاریم ... باید حجم بگیره بدنم و اون وزنی که اضافه میشه توی ران و باس.ن باشه

الان هر روز دارم پودر سویا و پودر سنجد میخورم ولی خبری نیست

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خیلی خوشبختی خیلی

وااااااای 

انقدر میخورم معدم بزرگ شده کجا خوشبختم

مربی من گفته باید وزن اضافه کنی هرچی میخورم هیچی به هیچی 

همه هاج واج میمونن که من این همه میخورم کجا میره

عالی هست وزنتالان اکثرا بازیگران ترکیه وزنشون بین ۵۰تا ۶۰کیلو هس اندامشونو نگاه چ عالیه

خوب به نسبت قد باید باشه

من دارم بدن سازی کار میکنم و وزنم کمه

مربی گفته باید وزن اضافه کنی 

مچ دست و مچ پام خیلی لاغره 

گفته باید وزنت زیاد شه

نه عوارض نداشت برا من،سرچ کن بخون راجبش،تا تو همین سایت

بدنت تغییری کرد؟ وزنت چقدر بود و الان چقدر شده؟

بابا خوبی که من آرزومه عمل کنم بشم مثل تو

وزنم کمه به نسبت قدم

مچ دست و پامم لاغره 

مربی گفته باید وزنت اضافه شه

وااااااای انقدر میخورم معدم بزرگ شده کجا خوشبختممربی من گفته باید وزن اضافه کنی هرچی میخورم هیچی به ...

قد و وزنت که خوبه حالا منو چی میگی آب میخورم چاق میشم هیچوقت نتونستم بدون عذاب وجدان چیزی بخورم سریع وزنم میره بالا☹️الانم اضافه وزن دارم پدرم داره درمیاد تا کمش کنم

قد و وزنت که خوبه حالا منو چی میگی آب میخورم چاق میشم هیچوقت نتونستم بدون عذاب وجدان چیزی بخورم سریع ...

من متابولیسم بدنم بالاست

از مغزت زیاد کار بکش کالری سوزی میکنی

خوب به نسبت قد باید باشهمن دارم بدن سازی کار میکنم و وزنم کمهمربی گفته باید وزن اضافه کنی مچ دست و م ...

مچ ربطی به وزن نداره

مچ منم لاغره مربی میگفت استخوان بندیت درشت نیس بخاطر اونه

قد ۱۶۲ وزن ۵۴تا ۵۸ خوبه

من قدم ۱۶۱ وزنم ۵۵ نرمال هستم

۱۴۰۴/۷/۱۸