2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از کمد دیواری اتاقم شروع کردم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

😣هنوز نع

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

وای کمد خیلی سخته🤦🏻‍♀️

اره 

از این نظم دهنده ها خریدم برا لباسامون خیلی مرتب شدن

هر چی بخوام سریع پیدا میکنم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من مرداد اسباب کشی کردم خونم تمیز فقط پرده ها میشورم با پادری ها و فرش آشپزخونه چون باردارم خودم کمکم تو کمد ها کشو ها و کابینت ها تمیز کردم آخرش ی دستمال کشی روی کابینت ها ،از الان شروع کن آروم آروم لذت ببر از تمیزی

کابینتا رو تموم کردم ظرفا رو وایتکس زدم همه رو شستم فرشام و پتوهام تمیزه تازه اومدم این خونه قبلش  همه رو دادم بیرون شستن ولی بقیه کارا موندن

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

من محصولات نانو میفروشم پاک کنندگی عالی دارن کافیه یکبار امتحان کنید منصرف نمیشید😍😍😍

هرکسی میخواد با تخفیف ده درصدی ارسال رایگان همین تاپیک بگه بهم شماره بدم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792