2777
2789
عنوان

چی بخورم شیرم بیاد و زیاد بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل زایمان سینه تون ازش شیرم میومد یا نه

اره ترشح بی رنگ 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
من الان فشار میدم نمیاد

وااا نکن خوب نیست شنیدم زایمان زود رس میاره

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اونی که شما میخوردی مارک مخصوصی داشت یا خارجی یا ایرانی اش مهمه

پودر شیر افزا گالاکتومید کلسیم من سر بارداری قبلی این خوردمعالی بود من یه قطره شیر نداشتم چون زایمانم رو پسرم اورژانسی بود فشارم بالا بود و کنترل نشد ۳۶ هفته به دنیااومد ولی خداروشکر پسرم مشکل نداشت ولی خودم مردن رو با چشمام دیدم

ماهی زیاد مصرف کن قرص افزایش شیر هم هس دارخونه  یه سال یه دارو عطاری ک خود عطار ترکیب کرده بود ولی خداییش اون افزایش شیر میداد دیگه اینقد ک حس میکردم سینه هام کلی سنگین میشد از بس پر شیر میشد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792