2777
2789
عنوان

قرص سابریل

106 بازدید | 5 پست

دخترم ۷سالشه از یکسالگی فقط یکی دوبار خیره شده تا الان که ۷سالشه قرص زیپکس نیم شبی ۱/۴دکتر تجویز کرده بود کاملا خوب بدون تشنج بود...الان بعد ۷سال یه تشنج بی سابقه کرد دکتر براش یدفه ای دوز بالا قرص سابریل ۵۰۰نوشته صبح نصف شب نصف استرس دارم با این دوز به بچه کلاس اولی دارو بدم سرکلاس گیج شه کسی سابقه داره بچش این مشکل داشته باشه این داروی سابریل ۵۰۰بخوره؟؟؟

سلام عزیزم دختر من سابریل ۵۰۰ میخوره کلاس اوله

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

دیشب فهمیدم دخترم بیماری توبراسکروز داره ، اگه درست نوشته باشم 

دنیا رو سرم خراب شده😭😭😭😭😭😭

یادگیرش خیلی ضعیفه

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم دختر من سابریل ۵۰۰ میخوره کلاس اوله

عزیزم مشکلی نداره گیج نمیشه دختر شماهم بیماری توبراسکلروز داره؟ من قرص سابریل پزشک تجویز کرد ندادم به دخترم بخاطر اینکه تو این هفت سال شبی یک چهارم نیترازپام پزشک مشهد تجویز کرد میدادم اصلا تشنج نمیکرد فقط همون قبل یکی دوبار خیره شد و با شبی یک چهارم کنترل شد تا اینکه الان با تب تشنج بی سابقه کرد ....دوتا دکتر نظرشون رو قرص سابریله چون الان شبی یک نیترازپام میدم ولی بچه فقط موقع خواب نا ارومه بعضی اوقات تو‌خواب جیغ میزن دوتا پزشک گفتن تشنج ها مقاوم شدن ب نیترازپام جواب نمیدن حتما باید سابریل بدم

دیشب فهمیدم دخترم بیماری توبراسکروز داره ، اگه درست نوشته باشم دنیا رو سرم خراب شده😭😭😭😭😭😭یادگی ...

خیلی رو درس بچه حساس نباش سعی کن به زبون بگیری هی تشویقش کنی هیچ فرقی از لحاظ هوشی با بچه های دیگه ندارن

عزیزم مشکلی نداره گیج نمیشه دختر شماهم بیماری توبراسکلروز داره؟ من قرص سابریل پزشک تجویز کرد ندادم ب ...

سلام نه گیج نمیشه ، یادگیریش ضعیفه ، خیلی زود نشانه ها رو فراموش میکنه 

داستان ها و شعرهایی ک معلمش یادش میده رو بلده خاطرات بچگیش یادشه اما این نشانه ها و ترکیبا رو یادش میره خیلی هم باهاش کار کردم باز میگه یادم نیست نمیدونم چیه ، دختر شما هم همین بیماری رو داره؟ توی درساش مشکلی نداره؟