emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7954 عنوان نه میدونی چجوری 43 بازدید | 3 پست خانواده رو بزاری برینه میدونی چجوری با فامیلاشون کنار بیایخدایا حکمتتو شکرآخه مگه میشه آدم اینقدر بی درک!!!آخه مگه میشه موجود اینقدر فاقد شعور من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<< 1403/11/08 | 21:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 خوشم میاد 90 درصد به پوچی فامیل پی بردید😂😂😂😂 اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7954 خوشم میاد 90 درصد به پوچی فامیل پی بردید😂😂😂😂 نمیدونم ماهم فامیل بقیه محسوب میشیماز همه لحاظ ملاحظه میکنیمولی نه تنها نمیبینن پررو ترم میشن من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش>>خدایا شکرت بابت هرچیزی که آفریدی🤍<<
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 نمیدونم ماهم فامیل بقیه محسوب میشیماز همه لحاظ ملاحظه میکنیمولی نه تنها نمیبینن پررو ترم میشن دقیقا اینقدر ک من میشینم خودمو آنالیز میکنم درخالی ک همه خیلی بی پروا هستن اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭