من 6روز مونده به پریودم صبحا یکم تهوع دارم و پایین کمرم خیلییی درد میکنه به نظرتون علاعم بارداریه؟
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالت تهوع که اینقدر زود شروع نمیشه درد کمر رو نمیدونم من خودمم مشکوک به بارداری ام سرگیجه دارم اما سه بار لکه بینی هم داشتم
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
من یه هفته مونده بود به موعدم قسمت پایین کمرم درد شدید گرفت و هنوزم ادامه داره یه هفتس متوجه شدم با ...
مبارک باشه عزیزم
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
مرسی عزیزم😘 البته شنبه سونو دارم و چون یه بارداری پوچ داشتم خیلی نگرانم
نگران نباش ایشالا این دفعه بارداری خوبی داری
تبسم جان بیبی جک نزاشتی البته فک کنم الان خیللللی زود باشه
نه نذاشتم اون ماه بی بی 0ک زدم مثبت بود و پریود شدم دیگه دلم نمیخواد بزلرم 😕تا عقب بیفته پریودم
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد