2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمتر کردن شیرینی برای من جواب داد

واقعا؟ من معتاد قندم. معدم داغونه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

کندر جویدن 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

منم قبلا قند زیاد میخوردم بعد از غذا هم هوس شیرینی میکردم رژیم گرفتم هم وزنم اومد پایین هم حالم بهتر ...

چه رژیمی ؟برای من جواب نمیده 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰

چه رژیمی ؟برای من جواب نمیده

من ۳۰ کیلو اضافه وزن داشتم 

دکتر تغذیه رفتم و کالری شماری کردم 

دارو های زیادی هم مصرف کردم چه سنتی چه صنعتی 

قرص دوای بلغم نخوردم ولی داروخانه ها دارن میتونی بری بپرسی 

منم قبلا قند زیاد میخوردم بعد از غذا هم هوس شیرینی میکردم رژیم گرفتم هم وزنم اومد پایین هم حالم بهتر ...

چجوری قند نخورم واقعا فکرش منو دیوونه میکنه. من حتی آب قند درست میکنم میخورم چایی شیرین. اینجوری معتاد شکر و قندم