2821
2789

زمین گرد بود به ما ک‌رسید شد مربع😏

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

چاکریم داش ملی قربون مرامت 

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی ها باید لبنیاتی باز کنن

چون حرفاشون از دم کشکه

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

وایییی چه خفن

قربونت 😂

🤣🤣🤣🤣۹کرم

این چ حرفیه شما تاج سری 

۴کرمم

زنده باد اشتباه خوب من🤙🤙

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

وایییی ۴کرم خیلییی خوبه مثل۹کرمه

خیلی خفنهه

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

2828
2791
2779
2792