زبیده_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5338 عنوان بی پولی 129 بازدید | 14 پست ذکری دعایی چیزی نداره اول ماه کل حقوق من رفت پای خرج ماشین ده تومنه همش حقوقم حقوق خودشم کلا ۱۵ تومنهنمیدونم چجوری چن ماهه رو بدبیاری رو کم آوردن جز سوره واقعه هیچی نیست؟؟شماها چیکاررمیکنید من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا 1403/11/08 | 20:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 10093 اینجا نی نی سایت سرچ کن خیلیا دعا گفتن عالیههه تا پیکای قدیم
زبیده_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5338 اینجا نی نی سایت سرچ کن خیلیا دعا گفتن عالیههه تا پیکای قدیم مرسی من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
delin83 عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3289 من شوهرم حدود ۵۰ ۶۰ میگیره خودمم درآمدم بالاست ولی سه چار ماهه کم میاریم😐نمیتونیم واقعا اصلا خودمون موندیم 🥰غم دنیارو بیخیال
جواهری_در_قصر۲ عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 2145 سوره ببین درسته من شکی توی اینا ندارم ولی حقوق شمارو که زیاد نمیکنه من خودم چله و دعا زیاد میخونم ولی شما باید مدیریت داشته باشید ، دعا بخونید اون حقوق که دوبرابر نمیشه یا قیمت بقیه چیزا ارزون تر که نمیشه
زبیده_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5338 دکر نمیدونم اما شوهرت بره اسنپ تا سر ماه. سه ماه اسنپ بود پدردماشین درومد به خرج افتاده الان من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
paredise عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 5375 سه ماه اسنپ بود پدردماشین درومد به خرج افتاده الان مرتب نره ب ماشین فشار نیاره.زندگی خیلی سخت شده..
زهرا138311 عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 4289 من شوهرم حدود ۵۰ ۶۰ میگیره خودمم درآمدم بالاست ولی سه چار ماهه کم میاریم😐نمیتونیم واقعا اصلا خودمون ... میشه شغلتون بگید؟
زبیده_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5338 مرتب نره ب ماشین فشار نیاره.زندگی خیلی سخت شده.. همون الان چن ماهه کم میاریم قبلا انقد بدد نبود من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
خوشبخت_در_دنیاوآخرت عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 10093 عزیزم دعا نمیتونه که حقوقت زیاد کنه که برکت که میاره من یه ۵۰۰ تومن داشتم باور نشدنیه خرج میکردم وای انگار تموم شدنی نبود
paredise عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 5375 همون الان چن ماهه کم میاریم قبلا انقد بدد نبود شوهر منکه میخاد جمع کنه.نمیرسه جنس جدید قیمتش با روز قبل فرق داره نمیدونیم چ کنیم
زهرا138311 عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 4289 برکت که میاره من یه ۵۰۰ تومن داشتم باور نشدنیه خرج میکردم وای انگار تموم شدنی نبود چه دعاییه؟
زبیده_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5338 شوهر منکه میخاد جمع کنه.نمیرسه جنس جدید قیمتش با روز قبل فرق داره نمیدونیم چ کنیم اوضاع خیلی خرابه من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا