2777
2789

خیلیا همینجا انجام دادن و نتیجع گرفتن انجامش بده حس خوبی میده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من بهش رسیدم خیلی خوبه

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوریاس ی نمونه میگی؟

شرایطی داره نیاز به تمرین داره مدیتیشن من بعد 2 ماه به اون خواستم رسید هرروز تصورش می کردم انکار بهش رسیدم و واقعا هم رسیدم حالا واسه بعضی ها زود یا دیر تو گوگل بزن کامل میاره برات

فقط جواب ریپ مودبا رو میدم 🔴 🔴         جلوی میز کارتون یا میز تحریرتون یا توی نوت گوشیتون اینو بنویسید:"یه قانونی هست ک میگه:تو الان تو گذشته‌ی آیندتی پس‌جایی واسه پشیمونی نزار‌.  

منم همینطور کلا الان کارامو با قانون جذب میکنم عالیه..

مثلا چیزیو ک میخای بهش برسی فقط انرژی مثبت سمتش بفرس تا بهت جذب بشه حالا از هر طریقی ک خودت تشخیص میدی مثلا گفتگو حتی نگاه هر چی ک حس کنی ب اون چیز دلخاهت میرسی و جذب میشی

مثلا چیزیو ک میخای بهش برسی فقط انرژی مثبت سمتش بفرس تا بهت جذب بشه حالا از هر طریقی ک خودت تشخیص می ...

اگه میخای بدستش بیاری کلا حست مثبت باشه ب اون خاسته و با عمل هم وارد شو مثلا چجوری وقتی ب کسی لبخند میزنیم متقابلا اونم ب ما لبخند میزنه.. همینجوریه حس مثبت همراه با عمل کل قانون جذب همینه از نظر من چون بهش میرسم

اگه میخای بدستش بیاری کلا حست مثبت باشه ب اون خاسته و با عمل هم وارد شو مثلا چجوری وقتی ب کسی لبخند ...

البته اگر انرژی منفی به خاستت بفرستی ی مدتی طول میکشه تا بهش برسی