2821
2789
عنوان

سفر ترکیه

148 بازدید | 22 پست

دوستان ترکیه الان آب و هواش چطوریه 

کیا رفتن 

چه لباسایی باید برداریم 

بیشتر نگران اینم چه لباسی ببرم میترسم خیلی سرد باشم یا لبلس گرم ببرم اونجا گرم باشه

ممنون میشم راهنماییم کنید گل های من 

لایک کن شاید یه روز منم رفتم😁

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدای من فهمیدیم پولداری بچه ها براش دست بزنیم؟

😐

چه حرف مسخره ای

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وای خدای من فهمیدیم پولداری بچه ها براش دست بزنیم؟

عزیزدلم کی گفته پولدارم ؟ 

اتفاقا شرایط مالی متوسطی دارم 

هنوز ماه عسل نرفتم بعد ۹ ماه 

هرچی شوهرم خرجی داد جمع کردم اونم خودش جمع کرد گفتیم ۳ روز بریم سفر 

این ۹ ماهم هیچ مسافرتی نرفتیم این چه حرفیه گلم 

الان یعنی خیلی سرده ؟ اخه میگن بعد عید بلیطش گرون تر میشه

اره سرده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزدلم کی گفته پولدارم ؟ اتفاقا شرایط مالی متوسطی دارم هنوز ماه عسل نرفتم بعد ۹ ماه هرچی شوهرم خرجی ...

کجای ترکیه میری

سواحل مدیترانه  اژه  یا مرمره

تو زندگی همیشه سعی کردم آدم خوبی باشم .ولی همیشه آدم بده قصه بودم. اما الان باید نقش آدم بده رو بازی کنم .تا الان خوب بودنم به کسی ثابت نشده .از این میترسم ک در نقش آدم بده بمونم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز