2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیدونم چرا احساس میکنم مامانت خیلی نگرانته و مواظبته آره آشناتونه یکمی توپره

آره مامانم بخاطر اینکه ازش خوشم میاد نگرانم واشنا هست دیگه چی حس میکنید از اون بهم فکر می‌کنه چه حسی دربارم داره آینده ای باهاش دارم

میدونه قبل از ازدواجش دوسم داش الان که جدا شده خاستم ببینم حسش تموم شده یا نه

عشق اول بودی 

اونقدر حسش جدی نیست ولی فکر می‌کنه پس میزنه چون فکر میکنه بخاطر رابطه جدیت به هیچکسی فکر نمیکنی 

آره مامانم بخاطر اینکه ازش خوشم میاد نگرانم واشنا هست دیگه چی حس میکنید از اون بهم فکر می‌کنه چه حسی ...

نه اونقدر جدی نیست طرف به طرفیت جذب شده ولی تو بیشتر دوسش داری از اینایی که خیلی بهش فکر میکنی 

نه اتفاقا هر دو دختر دوستیم ولی ۴۲ سالمه. بچه نداریم هر چی بده از خوشهالی شاید سکته کنمولی هیچ امیدی ...

حس میکنم پسر دار میشی

میده ایشالله اونقدر ادعا ندارم تو حس شیشمی ولی حال خوبی دارم درموردت 

نه اونقدر جدی نیست طرف به طرفیت جذب شده ولی تو بیشتر دوسش داری از اینایی که خیلی بهش فکر میکنی

یعنی چی یعنی با دختری هستش اصلا بهم فکر نمیکنه ممکن نیست ازم خوشش بیاد به نظرتون آینده ای داره اصلا مالی شغلی

یعنی چی یعنی با دختری هستش اصلا بهم فکر نمیکنه ممکن نیست ازم خوشش بیاد به نظرتون آینده ای داره اصلا ...

شغل آزاد مثل فروشنده بوتیک اینا 

به دختری به طور جدی نیست ولی شیطونه