2777
2789
عنوان

سرطان کبد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 19687 بازدید | 54 پست
عزیزم این علائم مختص سرطان کبد نیست که. میتونه مثلا هپاتیت باشه. انشاللاه کی چیز مهمی نیست. به دلت ب ...

خدا از زبونت بشنوه مرسی عزیزم

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرخاله من داشت هم کبدش بود هم یه مشکل دیگه داشت. با گیاهی و سنتی خوب شده. داییمم روده ش داره الان ی ...

سلام.با چه داروی گیاهی درمان شدن...میشه اسمشونو بگید..برد بیماری کبد.ادرس دکتر گیاهیشونو لطف میکنید؟

سلام.با چه داروی گیاهی درمان شدن...میشه اسمشونو بگید..برد بیماری کبد.ادرس دکتر گیاهیشونو لطف میکنید؟

تا سرپاس ببرید پیش ایت الله تبریزیان مشهد

یا شاگرداش. تو گوگل سرچ کن کانالشو، لیست نماینده هاشو

عالیه کارشون

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی بیضه و تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید