2777
2789
عنوان

سرطان کبد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 19687 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد سمت راست شکم داره نه اشتهاش متناوب زیاد و کم میشه مثلا بعد یه روز بی اشتهایی خوب میشه ببخش روم ...

مامانم رژیم بود ماهم فک میکردیم کاهش وزنش بخاطر رژیم

بعدشم ماه رمضون بود بعد روز ۱۵ گفت معدم درد میکنه رفت دکتر

نگو ک غده بزرگ شده بود ب معده فشار می اورد

کاملا بی اشتها بود

بازم ما فکر نمیکردیم سرطان باشه 

فکر میکردیم ی معده درد

خودش تنها میرفت دکتر

دکترم هردفعه ی آزمایش جدید

تا اینکه ی دفعه باهاش رفتم ک دکتر سی تی داده بود جواب دقیق نبود دوباره گفت ببر جواب کامل بیار دفعه بعد خودت بیا مادر لازم نیست بیاد

چن روز بعد رفتم آب پاکی رو ریخت دستم

گفت هیچ راهی واسه درمان نداره حتی پیوند یا شیمی درمانی

چن جا بردم دکتر

تا ی پرفسور گفت شیمی درمانی

اما متاسفانه جواب نداد

شنبه مامانتو ببر دکتر

همه ی آزمایشها رو کامل انجام بدین

سی تی

ام آر آی

خون

جاهای خوب ببر ک جواب درستو بدن

امیدوارم اولا هیچی نباشه

دوما اگر اگر اگر بود از نوعی باشه ک قابل درمان

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
خیلی درد داره مامانم

ای جان عزیزم ایشالله که طوری نیست و حالشون خیلی زود خوب میشه اول به خدا توکل کن /برای شفای ایشون هر روز یاسین و بقره بخون/و حتما ببر پیش شاگردان حاج آقا تبریزیان/اگه تهرانی برو شهرری

عزیزم آزمایش خون و سونوگرافی و.... انجام دادن؟؟؟؟؟ از کجا میگی که علائم سرطان کبد دارند؟؟؟؟؟

همینجوری درد دارن و سابقه سیروز کبدی.البته اردیبهشت تست آنزیم کبد دادن دیگه ندادن آزمایش خون و تست

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...
همینجوری درد دارن و سابقه سیروز کبدی.البته اردیبهشت تست آنزیم کبد دادن دیگه ندادن آزمایش خون و تست

خب اگه سابقه سیروز دارن که باید تحت درمان جدی باشن. الان تحت نظر پزشک هستن یا نه؟

خب اگه سابقه سیروز دارن که باید تحت درمان جدی باشن. الان تحت نظر پزشک هستن یا نه؟

دکتر گفت حاد نیست و باید رژیم غذایی رعایت کنن اردیبهشتم چکاپ کلی کردن تو آزمایش موردی نبود که بخوان عکس و اینا بگیرن

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...
دکتر گفت حاد نیست و باید رژیم غذایی رعایت کنن اردیبهشتم چکاپ کلی کردن تو آزمایش موردی نبود که بخوان ...

نمیدونم والا. فقط میدونم اگه واقعا سیروز باشه، باید تحت درمان جدی باشن. سیروز تحت نظر بودن خیلی مهمه