2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108480 بازدید | 4145 پست

سلام 

صبح مادران سخت کوش و مقاوم بخیر

امیدوارم به حق این روز عزیز غم وغصه هاتون قربانی شادیهاتون بشن

امیدوارم به زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشید وازش لذت ببرید

امیدوارم خدا هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذاره

امیدوارم هیچ مادری رو با داغ اولاد امتحان نکنه

امروز روز بزرگیه شاد باشید که در این راه قدم گذاشتید و امیدوار باشید که خداوند هیچ تلاشی رو بدون جواب نمی‌ذاره

واگر هم گاهی طول می‌کشه حتما حکمتی هست

برای همه زنان سرزمینم آرزوی سلامتی و شادابی ودلخوشی دارم 

بچه ها شوهرم رو راضی کردم بعد از قربانی خونه پدر شوهرم منو ببره آزمایش بدم بعد یک ساعت خونه مامانم سر بزنم وبیام

برام دعا کنید با او نی نی های تو دلتون 

هرچی خیر هست برام مقدر بشه

هیچ چیزی به زور نمی‌خوام 

چون یک بار به زور خواستم ،داد ولی گرفت

بعدی رو سپردم به خودش و خیلی قشنگ داد

الان هم سپردم به خودش .داد شکر نداد هم شکر

ولی دعا درحق همدیگه بهتر جواب میده

برام دعا کنید لطفا💐🌹🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام صبح مادران سخت کوش و مقاوم بخیرامیدوارم به حق این روز عزیز غم وغصه هاتون قربانی شادیهاتون بشنام ...

سلاااام عزیزم صبح زیبایت بخیر😍 خیلی دعاهای قشنگی کردی در حق همه انشالله انشالله انشالله واقعا تو هر کاری حکمت هست باید راضی بود به رضای خدا توام انشالله امروز شادیمونو بیشتر میکنی خواهر 😍😍 به مامانت بگو برا همه ما دعا کنه 🥺 قربون همه مامانای دنیا 😍

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام صبح مادران سخت کوش و مقاوم بخیرامیدوارم به حق این روز عزیز غم وغصه هاتون قربانی شادیهاتون بشنام ...

سلام یلدا جان صبح خودتم بخیرباشه واقعا به این حرفات ودعاهایی که کردی نیاز داشتم مرسی دلمو آروم کردی،،،ازخدا میخوام به حق بزرگی ورحمن ورحیم بودنش بری آزمایشتو بدی با جواب مثبت بیای وازته دل خوشحال بشی 😍😍😘😘

سلاااام عزیزم صبح زیبایت بخیر😍 خیلی دعاهای قشنگی کردی در حق همه انشالله انشالله انشالله واقعا تو هر ...

منم راضیم به رضای خدا ولی اینبار ازش میخوام دلمونو شاد کنه حکمتش تو این باشه ماهم طعم‌مادرشدنو با حال خوب با تن سالم بچشیم به اینهمه سختی که کشیدیم نگا کنه وسهم ماروهم تواین روز عزیز بده ازش میخوام جواب آزمایش هممون مثبت بشه و وقتی بهمون بچه داد برامونم نگهش داره یه بچه سالم‌وصالح🙏😍😘 آمین 🙏🙏🙏🙏❤️❤️

انشاالله عزیزم بالب خندون میای

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

یلدا جون دعا میکنم با یه بتای تپل بیای پیشمون

ایشالا مثبتی عزیزم

منتظریم زود بیا😍

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم منم واقعا انرژی خوب گرفتممن که هیشکی نمیدونه واقعا شماها عین خانواده هستین برامو چقدر با ...

ان شاالله که شنبه همه با جواب مثبت میان . خیالت راحت باشه فقط و فقط اروم باش استرس نداشته باشه بگو هر چی شد باداباد.قبل از اینکه از خونه بزنی بری بیرون از خدا بخواه بگوی خدای قشنگم تا حالا هیچ چیزی ازت نخواستم فقط ازت میخوام امروز رفتم ازمایشبدم ازمایشم مثبت بشه نذر ایت الکرسی کن مثلا بگو مثبت شد بیست تا ایت الکرسی و ۵۰۰تا صلوات میفرستم. با خدا حرف بزن گاهی باهاش معامله کن😅

ان شاالله که شنبه همه با جواب مثبت میان . خیالت راحت باشه فقط و فقط اروم باش استرس نداشته باشه بگو ه ...

قبل از بیرون رفتن از خونه ۳تا ایت الکرسی بخون من کاری به بچه ندارم کلا همیشه بخون برای اینکه سالم بری و سالم برگردی

خدایا یلداتوپولو😍😍😍😂😂😂امروز ازمایش میده ازمایشش هم مثبت مثبته . خداجون یه پارتی بازی خوبی واسه یلداجون کن که فقط از خنده زیاد جیغ بزنه هم خودش هم شوهرو دخترش .خدایا به این روز جمعه و بزرگیش ازت میخوام تمام کسانی که دوست دارن مادر بشن طعم مادر شدن رو بچشن .الهی آمین.

خدایا یلداتوپولو😍😍😍😂😂😂امروز ازمایش میده ازمایشش هم مثبت مثبته . خداجون یه پارتی بازی خوبی واسه ...

آمین عزیزم🙏انشاالله باخبرای خوب میاد وماهم روحیه میگیریم 😍