سلام من میخوام تجربه IVF خودم رو بهتون بگم، کامل با جزئیات میگم اگر سوالی دارین بپرسین، البته نمیدونم سوالاتتون کجا میره 😂
حدود 3 سال نازایی به دلایل نامشخص داشتم 3 بار iui منفی داشتم دکترم گفت برو برای IVF. هفده تا تخمک ازم کشیدن شد دوتا جنین، دوتا رو انتقال دادم یکیش گرفت و الان دخترم 4 سالشه، حالا قراره همین ماه هم دوباره برم برای تخمک کشی و انتقال ولی هیچ استرسی ب لطف خدا ندارم، حالا میخوام چند تا تجربه بهتون بگم، ببینید بارداری من یکی از سخت ترین بارداری ها بود، 4 ماه اول خونریزی داشتم ک دکترا میگفتن خطر سقط داری، دو ماه آخر کرونا گرفتم با سرفه های شدید ک نهایتا ختم بارداری اعلام شد و بچم یه هفته رفت تو دستگاه و چقدر سخت بود ولی گذشت
همه سختی ها ارزش یه خنده و یا مامان گفتنش رو داره
میخوام چند تا راهنمایی خواهرانه بهتون بکنم، بینید مطمئن باشید اگر خدا بخواد میشه با همه سختی ها و خطرات میمونه براتون، دوم تا میتونید تو این دوران خودتون رو سرگرم کنید تا فکر و خیال نیاد سراغتو، کتاب بخونید، فیلم ببینید، اصلا ب حرف این و اون نباشید ک فلان چیز رو بخور یا نخور، هرچی دکتر گفت رو انجام بدین، گرمی زیاد نخورین ولی اصلا و ابدا حساس نشین من اصلا حساس نبودم و الهی شکر از این نظر اذیت نشدم، مسئله بعدی همون قدر ک روی قوت بدنی تون سرمایه گذاری میکنید روی قدرت روحی تون هم بزارین، مسیری ک قدم توش میزارین راحت نیست، یا مبارزه عاشقانه سخته از اون طرف نتیجه لذت بخشی هم داره 🤩 ایشالا هر کس آرزوش رو داره در بهترین زمان خدا دامنش رو سبز کنه، از دعا و توسل هم غافل نشین