2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 188756 بازدید | 5017 پست
عزیزم بیمه تون چیه؟هزینه پانچر بهتون گفتن؟

بیمه تامین اجتماعی ولی ابن سینا خصوصیه و اصلا بیمه قبول نمیکنه و هزینها آزادن،هنوز نپرسیدم ولی اگه با اون شماره تماس بگیری همه هزینه ها رو بهت میگن ،ابن سینا اینجوری که میگی سلام میگن کارت بکش😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من میخوام تجربه IVF خودم رو بهتون بگم، کامل با جزئیات میگم اگر سوالی دارین بپرسین، البته نمیدونم سوالاتتون کجا میره 😂

حدود 3 سال نازایی به دلایل نامشخص داشتم 3 بار iui منفی داشتم دکترم گفت برو برای IVF. هفده تا تخمک ازم کشیدن شد دوتا جنین، دوتا رو انتقال دادم یکیش گرفت و الان دخترم 4 سالشه، حالا قراره همین ماه هم دوباره برم برای تخمک کشی و انتقال ولی هیچ استرسی ب لطف خدا ندارم، حالا میخوام چند تا تجربه بهتون بگم، ببینید بارداری من یکی از سخت ترین بارداری ها بود، 4 ماه اول خونریزی داشتم ک دکترا میگفتن خطر سقط داری، دو ماه آخر کرونا گرفتم با سرفه های شدید ک نهایتا ختم بارداری اعلام شد و بچم یه هفته رفت تو دستگاه و چقدر سخت بود ولی گذشت

همه سختی ها ارزش یه خنده و یا مامان گفتنش رو داره

میخوام چند تا راهنمایی خواهرانه بهتون بکنم، بینید مطمئن باشید اگر خدا بخواد میشه با همه سختی ها و خطرات میمونه براتون، دوم تا میتونید تو این دوران خودتون رو سرگرم کنید تا فکر و خیال نیاد سراغتو، کتاب بخونید، فیلم ببینید، اصلا ب حرف این و اون نباشید ک فلان چیز رو بخور یا نخور، هرچی دکتر گفت رو انجام بدین، گرمی زیاد نخورین ولی اصلا و ابدا حساس نشین من اصلا حساس نبودم و الهی شکر از این نظر اذیت نشدم، مسئله بعدی همون قدر ک روی قوت بدنی تون سرمایه گذاری میکنید روی قدرت روحی تون هم بزارین، مسیری ک قدم توش میزارین راحت نیست، یا مبارزه عاشقانه سخته از اون طرف نتیجه لذت بخشی هم داره 🤩 ایشالا هر کس آرزوش رو داره در بهترین زمان خدا دامنش رو سبز کنه، از دعا و توسل هم غافل نشین

سلام من میخوام تجربه IVF خودم رو بهتون بگم، کامل با جزئیات میگم اگر سوالی دارین بپرسین، البته نمیدون ...

سلام عزیزم خدا گل دخترت برات نگهداره

کدوم مرکز میخواین برین؟

منم دوبار رفتم که یکی سوم پریدم بود بلید آزمایش هورمونی میدادم و یکی هم سونو نیمه دوم پریود الان هم ...

سلام عزیزم منم دکتر تازه به همسرم و خودم دارو داد منتظرم پریود بشم سینال اف رو شروع کنم یه کم استرس دارم

سلام عزیزم منم دکتر تازه به همسرم و خودم دارو داد منتظرم پریود بشم سینال اف رو شروع کنم یه کم استرس ...

سلام عزیزم الهی که خیره براتون استرس طبیعی .الهی زودتر نی نی دار بشید

من احتمالا برم نوین مشهد هنوز وقت نگرفتم زنگ زدم گفت تامین اجتماعی هم قبول میکنن کسی اگه نوین رفته ب ...

بنظرم ارمغان بهتره

اول یه دکتر خوب انتخاب کن برو مطبش حالا ببین اون کدوم مرکز انجام میده وقتی میری مطب بیشتر وقت میزارن دقیق تر پیش میره چون من شنیدم بری مرکز ممکنه هر دفعه یک دکتر ببیننت

دکتر نصیری قندی خادم اسکوییان خورسند عافیت اینا رو من شنیدم خوبن

من خودم قبلا پیش نصیری میرفتم والان هم پیش خورسند

الان هی بهانه میچینم نمیرم مرکز تهران پرونده تشکیل بدم

من خودم حدود پنج ساله میخوام انجام بدم ولی چون خودم به خاطر داروهای هورمونی و عوارض میترسیدم همش دست دست کردم تا شد ۳۹ سالم و داره دیر میشه و گفتم بعدها پشیمون میشم چون شوهرم خیلی دوست داره و منم چون شوهرم رو خیلی دوست دارم گفتم تا دیر نشده به خواستش برسونم