2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205854 بازدید | 5758 پست
سلام چطوری مامان خانوم چند تا انتقال دادی ؟ گبارک باشه عزیزم من هر ۴ تا دیگه چیزی ندارم

سلام عزیزم مبارک باشه مامان خوشگل

من از هشت تا جنین دوتا پسر شد که گفته بودم قبلاً ،به خاطر فشار خون یدونه بیشتر انتقال نمیدن

سر دخترم هم یک دونه انتقال دادن

سلام عزیزم مبارک باشه مامان خوشگل من از هشت تا جنین دوتا پسر شد که گفته بودم قبلاً ،به خاطر فشار خون ...

مرسی فدایت😍 خب خدارو شکر همبن بسه انشالله میگیره راحت میشی انشالله همه چشم انتظارا جواب بگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دخترا خوبینکیا امروز انتقال دادندر چه حالین

من

خسته و کوفته بعد از پنج ساعت از تهران اومدم خونه

دراز کشیدم

دخترم رو دیشب بردیم خونه خواهر شوهرم که امروز کارهامون رو برسیم.الان اگه بیاد خونه میپره سرو کول وشکمم رو داغون می‌کنه

البته از ذوق

براهمین گفتم وقتی خوابش برد باباش بیارتش خونه

مرسی فدایت😍 خب خدارو شکر همبن بسه انشالله میگیره راحت میشی انشالله همه چشم انتظارا جواب بگیرن

قربانت

الهی آمین

خودت چطوری

من خیلی تو ماشین گر گرفتم اومدم خونه رفتم پاهام رو تا بالا آب سرد زدم

البته بابل هوا بارونیه وخنک

من خیلی گر گرفتم انگار

دیگه از بس دارو خوردیم تمام سیستممون به هم ریخته  

قربانتالهی آمینخودت چطوریمن خیلی تو ماشین گر گرفتم اومدم خونه رفتم پاهام رو تا بالا آب سرد زدمالبته ...

خدا نکنه عزیزمی 😘 انشالله ، منم خوبم فقط یکم خستم آره منم گر گرفتم ولی اب نزدم به خودم آره والله همونو بگو این همه قرص آمپول جون نمونده انقدر امپول داده نگو

قربانتالهی آمینخودت چطوریمن خیلی تو ماشین گر گرفتم اومدم خونه رفتم پاهام رو تا بالا آب سرد زدمالبته ...

من اصلا سابقه نداشت صورتم جوش بزنه فقط چندتا ریز قبل از پریودی از وقتی دارو میخورم دوتاجوش بزرگ زده همه ش میترسم عوارض داروها باشه بخاطر بچه کل صورتم پراز جوش شه بعد لک بشه 

خاطره ای زنده، در روحی بیقرار. 🖤

من نه تا جنین داشتم که این سری دوتاشو انتقال دادم هفت تا موند دلم خوش بود گفتم سه بار دیگه جنین دارم ...

ببین منم سوالم همینه خب چرا از اول اونایی که کیفیتش خوبه رو نگه میدازن؟ منم ۱۶ تا دارم سه روزه از همه نوع کیفیت، کلا خوب ها رو نگه دارن دیگه!

منخسته و کوفته بعد از پنج ساعت از تهران اومدم خونهدراز کشیدمدخترم رو دیشب بردیم خونه خواهر شوهرم که ...

به سلامتی عزیزم

ایشالا خوش خبر باشی 

ایشالا نی نی سفت بچسبه به دلت

امروز واسه انتقالیا آیت الکرسی خوندم

به امید خدا همگی نتیجه بگیریم

به سلامتی عزیزمایشالا خوش خبر باشی ایشالا نی نی سفت بچسبه به دلتامروز واسه انتقالیا آیت الکرسی خوندم ...

قربونت برم الهی آمین شما هم یه مامان خوب ومهربون میشی به زودی نی نیت رو بغل میکنی

ممنون به خاطر لطفی که کردی

من امروز به زحمت رفتم پیش دکترم تا الانهم اونجا بودمسونو کذد گفت خوبه رحمتمیتونی داروهارو شروع کنیفق ...

بازم خوبه رسیدی عزیزم ، خب خدارو شکر مشکلی نیست انشالله میری آزمایش هیچی نمیشه همه جی عالی میشه فقط نگران نباش

[QUOTE=383178023]سلام چطور بود چند تا انتقال دادی ؟ مبارکت باشه بسلامتی همش بچسبه به دلت ، من هر ۴ تا رو دیگه هیچی ند ...[/QUOTEانشالله مبارکت باشه عزیزم‌ امیدوارم لطف خداوند شامل حالمون بشه و نی نی های خوشگل به دنیا بیاری.انتقال من فرداست من ۲ تا انتقال میدم.