2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 140500 بازدید | 4505 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام برهمی چشم انتظار ها و همی کسایی که چشم انتظاریشون با بغل کردن نی نی اشون بسر اومد

من امروز انتقال دادم، دوتا جنین گرید b ، اما چون هیچکس غیر من و همسرم اطلاع نداره به همه گفتم عمل کردم و باید استراحت کنم و تا دو هفته کار سنگین نکنم،

نمیدونم نتیجه چی میشه ولی هیچ امیدی هم ندارم دروغ چرا

و به خودم گفتم اگر اینبار نشد دیگه نمیرم برای ای وی اف، چون واقعا زجر اوره مراحلش، گفتم میزنم تو اصلاح سبک زندگی شاید فرجی شد و طبیعی باردار شدم، اسپرم همسرم خیلی ضعیفه

دعا میکنم خدا به همی کسایی که اولاد ندارن اولاد صالح و سالم عطا کنه

فقط نمیدونم چه غذاهایی باید بخورم

بلدرچین خوبه یا گرمه نباید خورد!؟ خروس چی!؟

امروز یه خانمی گفت پاچه و اب کله پاچه خوبه، باعث چسبندگی میشه، رفتیم بخوریم پر فلفل سیاهش کرده بود نخوردم من فقط دو قاشق بعد که دیدم تنده نخوردم، سیب زمینی ابپز خوردم، الانم پای مرغ با برنج و سیب زمینی و گوجه یکم زردچوبه همسرم گذاشت که بپزه

نمیدونم میوه چی خوبه، سبزیجات چی خوبه، غذا چی خوبه

میشه راهنمایی ام کنید

و اینکه چجوری این تایپک رو من گم نکنم هربار پیام میذارم بعد میگردم نیست

و اینکه امپول کلوزیدابول همون که باید زیر ناف زد خیلی درد داره واسه شمام همینه!؟

به من و بقیه هم گروهی ام گفتن صبح و شب شیاف پروستژون، قرص فرتیل،استرادیول روزی 3 تا 2 میل و اسپرین و کمپلکس بی و ویتامین دی ویدونه دیگه هم هست فک کنم فولیک اسید یه مدل بالاترشه مثل قبل استفاده کنم

به من گفت تو هر طرف ۶ الی ۷ تا فولیکول دارم روز اول سیکل ولی عجیب بود که زیاد شده بودن ، شاید هم تو ...

سلام عزیزم امیدوارم نی نی سالم بدنبا بیاری

عمل پانکچر چیه؟؟ شنا مشکلتون چی بود که اوی وی اف کردبد .چند وقت اقدامید

در حال جنگیدن با زندگی...

فقط نمیدونم چه غذاهایی باید بخورمبلدرچین خوبه یا گرمه نباید خورد!؟ خروس چی!؟ امروز یه خانمی گفت پاچه ...

چیزای خیلی گرم خوب نیس ولی بلدرچین و خروس مقویه فکر نمیکنم مشکلی باشه چیزای نشاسته دار بیشتر بخور مثل سیب زمینی و ماکارونی پای مرغم خوبه