2777
2789
عنوان

کنکوریا📚🤝🙂

129 بازدید | 18 پست

اگه کنکوری یا پشت کنکوری هستید مثل من،براتون از صمیم قلبم آرزو میکنم خدا یارتون باشه و بتونید همونطوری که میخواید تلاش کنید...

میگن حس قشنگیه،مطمعنم همینطورم هست،حس رسیدن،حس ذوق مامان،افتخار کردنای بابا...

میدونم هممون سال 1404تجربش میکنیم🤝✨

من امروز قسط مشاورم+کلی هزینه دیگه رو دادم،و به این فکر میکردم هرچی من خواستم خانوادم فراهم کردن،حالا نوبت منه

امیدوارم خدا هم پشتم باشه✨

ما به خدا اعتماد داریم🌱

درسته تا الان دستو پا شکسته خوندم،ولی این اوضاع باید تموم شه،از الانم دیر نیست.

ما میرسیم👩🏻‍⚕️

دوشنبه

7بهمن 1403

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرسیم مطمعنم🥺✌🏻👩🏻‍⚕️

ایشالا یروز تگتون میکنم😍🤝

(کسایی که تا الان تو تاپیکای کنکوریم بودن رو قراره تگ کنم توی تاپیک قبولیم🥹🤍انشاالله شمام تاپیک قبولیتو بزنی🌱)

منم همینطور تا الان چطور درسا رو خوندی عزیزم؟

انشاالله از این به بعد بهتر شیم

من تجربیم،هرچهارتا درس تخصصیو کم خوندم و الان از هر کدوم شاید دو-سه فصل خونده باشم🙂💔

۸بهمن جانم

مرسی از حرفای قشنگت 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

خواهر منم قراره کنکور بده ولی همش توگوشی روزی حتی یه ساعتم نمیخونه نمیدونم قراره چیکار کنه پدرمادرمم همه جوره هواشو دارن ۸۰۰ تومن ماهی پول مشاور میده بقیه ی خرج ومخارجم که میدونید چقد همه چی گرونه پولدارم نیستیم بگم عب نداره اون خرج نکنه کی خرج کنه من خودم سرزندگیه خودمم ولی اون نمیدونم میخاد چیکار کنه 

حداقل برای شما خوشحالم که میخای با موفق شدنت جبران کنی برای مامان بابات🙂🫠

منم میخوام تازه شروع کنم

هدفم فرهنگیانه... 

دلم گرفته ک میشه یا ن💔🥲

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

عه جدی🥲😂چه زود میگذره😂کاش قابلیت ویرایش داشت

اره خیلی...

انشاءالله سال دیگ از فشار کنکور رها شده باشیم

خواهر منم قراره کنکور بده ولی همش توگوشی روزی حتی یه ساعتم نمیخونه نمیدونم قراره چیکار کنه پدرمادرمم ...

اره میفهمم منم هرماه کلی هزینه میکنم

ممنونم ازت بابت ارزوی قشنگت🌱

به خواهرتم حق میدم،طبیعت کنکوری بودن همینه،اگر تاپیک قبلمو ببینید متوجه میشید منم تا الان مثل خواهرتون بودم🥲