2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه

223 بازدید | 14 پست

سلام و درود

کاربر آقا

یه سوال از کاربران محترم

دختری که بخاطر رفت و آمدهای فامیلی و خانوادگی یه طرفه عاشق شده بود، تا حدی که بعد از اینکه فهمید نامزد کردم ، کلی خودشو به این در و اون در زد تا نامزدی منو بهم بزنه

حتی بعد از ازدواجم تماس میگرفت و ناله میکرد  که تو حق من بودی چرا تنهام گذاشتی؟ 

در حالی ک باور کنید هیچی بینمون نبوده و من حتی کوچکترین کلمه ای از دوست داشتن بهش نگفته بودم. و از آنجا که اینو میدونم واسه یه دختر سخته که بخواد عشق اولشو فراموش کنه و حتی با وجود ازدواج با فرد دیگری بازم رنج خواهد کشید

حالا با وجود اینکه من هیچ تقصیری نداشتم اما همیشه نسبت به اون دختر احساس گناه میکنم.

با این توضیحاتی ک دادم ، سوالم اینه ک ، به نظر شما راهی وجود داره ک من بخوام ازش حلالیت بطلبم ؟

چون این موضوع همیشه ذهنمو درگیر میکنه و واقعا ناراحتم😑

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتاری انحام دادی ک عاشقت بشهمثلا هواشو داشته باشی همیشه؟اگه نه حلالیت لازم نیست چون مقصرنبودی

خیر کاری نکردم

فقط چند بار تو درساش کمکش کردم

حلالیت چی؟بدتر هوایی میشه

یعنی اگه شما تو چنین شرایطی قرار میگرفتید

هیچوقت از طرف مقابلتون ناراحت نبودید ؟

نمیدونم چی بگم ...

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

نمیدونم چی بگم ...

خب شما از لحاظ اینکه همجنس خودتون رو بهتر از من میشناسید

بنظرتون اینکه من نسبت به اون دختر احساس گناه میکنم درسته؟ یا ممکنه که آه اون دختر دنبالم باشه؟

داداش بلاک کن برهبخاطر زندگیت

اون ک آره

اما تو فکر میکنی آه اون دختر تاثیری در زندگی من نمیذاره؟

ناراحت بودم ولی اون مقصر نیست اگر اونم متقابل به من ابراز علاقه میکرد اونوقت باید حلالیت می‌گرفت

اوکی

ممنونم🙏

اون ک آرهاما تو فکر میکنی آه اون دختر تاثیری در زندگی من نمیذاره؟

وقتی نه قولی دادی نه چیزی آه چی 

زندگیتو خراب نکن حیفه زنتم بهت مشکوک میشه

طرف معلومه یا تیغ زن یا خونه خراب کن

وقتی نه قولی دادی نه چیزی آه چی زندگیتو خراب نکن حیفه زنتم بهت مشکوک میشهطرف معلومه یا تیغ زن یا خون ...

خدا کنه اینجور باشه ک میگی

بهرحال ممنونم🙏