2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به سامسونگs24fe

8088 بازدید | 32 پست

بچها بعد کلی تحقیق با بودجه ای ک دارم s24fe بهم معرفی شده ... 

من دوربین برام خیلی مهمه ... دوست دارم کیفیتش بالا باشع برای عکس و فیلمای خودم ک بگیرم چند تا ویدیو دیدم ک گفتن خوبه و پرچمداره اقتصادیع 

شما چیزی میدونین 

راهنماییمممم کنیننن  لطفا

ࡄ❟ࡏަ❟ࡋߺܨ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به تازگی خریدمشولی هنوز استفاده نکردم 😞اداپتورش هم خراب بود نتونستم برم عوض کنم واسه همین استفاده ن ...

کی گرفای چند بود قیمتش ... 

چی میشه حالا اداپتورش جدا باید خریداری شه نه ؟

ࡄ❟ࡏަ❟ࡋߺܨ

آره جداست

لعنت بهش خراب بهم داد یبارم با شارژر شیائومی شارژ کردم میترسم خراب بشه 

تقریبا دو هفته پیش 

۳۶ و نیم خود گوشی شد 

بغیر از لوازم جانبی هاش 

کاش شرایط حال حاضرم اوکی بشه بتونم برم عوضش کنم ازش استفاده کنم خیلی دلگیرم💔🥺

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

آره جداستلعنت بهش خراب بهم داد یبارم با شارژر شیائومی شارژ کردم میترسم خراب بشه تقریبا دو هفته پیش ۳ ...

ای وای ناراحت شدم 

واقعا لعنت بهشون 

نه شارژ نکن ب باتریش مشکل دار میشه امشالله بتونی بری عوض کنی سریع 

ࡄ❟ࡏަ❟ࡋߺܨ
آره جداستلعنت بهش خراب بهم داد یبارم با شارژر شیائومی شارژ کردم میترسم خراب بشه تقریبا دو هفته پیش ۳ ...

عزیزم تو این مدتی ک خریدی کیفیت دوربینش در چ حده چون من شنیدم خیلییی خوبه از همع نظر

ࡄ❟ࡏަ❟ࡋߺܨ
ای وای ناراحت شدم واقعا لعنت بهشون نه شارژ نکن ب باتریش مشکل دار میشه امشالله بتونی بری عوض کنی سریع

برعکس از یه شهر دیگه خریدم که فعلا هم نمیتونم برم تعویض کنم

الان ۵۰ درصد شارژ داره دعا کن تا فردا پسفردا شرایطم اوکی شه بتونم برم 🥺🥺🥺

میترسم شارژش تموم شه خاموش شه 

۸۰۰ تومن هم شد به شرط اصلی 🤦🏻‍♀️

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

عزیزم تو این مدتی ک خریدی کیفیت دوربینش در چ حده چون من شنیدم خیلییی خوبه از همع نظر

ࡄ❟ࡏަ❟ࡋߺܨ
2790
2778
2791
2779
2792