2821
2789
عنوان

سرکتاب 😕

86 بازدید | 7 پست

من بچم زود بدنیا اومد خونریزی مغزی شدید کرده دکترا جواب کردن گفتن اگه هم ما با دارو اینا نگه داریم بعداً صد درصد به مشکل عقب موندگی فلج شدن اینا میخوره سر اون دگ گفتن ما داروشو ضعیف میکنیم اگه دیگه راحت شه

یکی از اشناهامون رفته سرکتاب باز کرده گفته این بچه دیر یا زود میاد پیشمون سالمم میاد 

یعنی راسه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته به سرکتاب قرآنی اعتقاد دارم درست هم هست ،اما میگم بهتره به حرف دکتر گوش کنه

میشه خوواهشاا درخواست بدم برام بگیرید💗

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

شما الان گفتید که به حرف دکترم گوش بدم😐

اره عزیزم ،معلوم نیس که سرکتاب قرآنی براتون گرفتن حتما یا واقعی بوده حرفشون،پس تو این گزینه به حرف دکترت گوش کنی ،بازم هرچی خودت میدونی

آینده ⏳️🕛

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز