2777
2789
عنوان

برای تصادف

105 بازدید | 15 پست

برای تصادفهای جزءی پلیس می یارید؟ به خصوص اگه تو یه خیابون شلوغ باشه...اخه نمی شه ماشینو نگه داشت راه همه سد می شه تا پلیس برسه....مثلا در حد خش افتادن و یه کم فرورفتگی..امشب اتفاق افتاد طرف هم گردن نگرفت

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ن والا 

پیش اومده گذشتیم 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دیدم جاهای شلثغ هم وایمیستن حداقل نتیجه اش همین ادمی که به شما زده ادم میشه درست رانندگی میکنه

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

گردن نمیگیره توبگو پلیس گردنشو بگیره

اگه اونجا دوربین باشه میشه یا خودت عکس بگیری؟

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

من دیدم جاهای شلثغ هم وایمیستن حداقل نتیجه اش همین ادمی که به شما زده ادم میشه درست رانندگی میکنه

درسته قبول دارم...ولی بقیه مردم هم بوق و چراغ که برو طوری نشده..ولی خودم نظرم اینه که نگه می داشتم اگه دست من بود

ما هم تا حالا دو مورد پیش اومده همسرم می گه اخه شلوغه بقیه شاکی می شن..طرف هم اصلا نگه نداشته...

البته برا خودمم پیش اومده مقصر بودم ولی طرف گذشته میخوام بگم ی موقع خدا هم یه جا دیگه برات جبران میکنه 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چطور گذاشتین بره اخه؟

همسرم گفت شلوغه اینجا که نمی شه نگه داشت..رفت جلوتر دنبالش رفتیم پارک کردیم رفتن پایین یه کم حرف زدن اخرم همسرم با اعصاب خرد اومد بالا..

درسته قبول دارم...ولی بقیه مردم هم بوق و چراغ که برو طوری نشده..ولی خودم نظرم اینه که نگه می داشتم ا ...

عیبی نداره تجربه ست نپرسیدین چند میشه؟