2777
2789
عنوان

پی ام اس

309 بازدید | 24 پست

برای شما هم همینطوره ؟ یا من باید برم دکتر اعصاب ؟

دوروزه دارم گریه میکنم 

ناامیدم 

میل به مرگ دارم

هیچ امیدی ندارم 

دنیا برام مسخره ست ،خوبه دکمه قیامت دست من نی 😂

همه افکار بد سمتم حمله کرده از ترس تنها موندن 

ترس از پیری 

ترس از جنگ 

ترس از بیماری

ترس از افسردگی 

دارم دیوونه میشم به خدا 

عادیه یا برم دکتر ؟

الهی مرا آن ده که آن به ... 

کاملا عادیه😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وضع من خراب تر هم میشه😂😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من پی ام اسام خیلی شدیددن بهش میگن pmdd

الان تو همین حالتم عصبانی شدیدم میخام بمیرم دوس دارم ادم بکشم الانم ک دعوام شده و کات کردم دوس دارم خودمو از پنجره پرت کنم پایین در حالیکه تو روزای عادی بی تفاوت ترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا عادیه😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وضع من خراب تر هم میشه😂😂

واقعا بدتر از من نمبشه 😂😂 ،من حتی به این فک کردم چجوزی بمیرم ،حرف مردم تو این دوران از همه چی بدتره ،مثل خنجر تو قلبمه ،خدا شاهده از بس گریه کردم خانوادمو ناراحت کردم 

دقیقا منم الان تو پی ام اسم

دلم خیلی گرفته و نیاز ب درک شدن دارم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
من پی ام اسام خیلی شدیددن بهش میگن pmddالان تو همین حالتم عصبانی شدیدم میخام بمیرم دوس دارم ادم بکشم ...

منم همینم ،چندبار به خودکشی فک کردم منم ،درکت میکنم ،منم کات کردم ،امروز دوس دارم جرش بدم هم خودشو هم ننه کصافتشو 😂😂😂😂😂من تو روز عادی براش آرزوی خوشبختی میکردم 

یکی pms رو ب من توضیخ بده 😂

والا همه این حالتا که گفتی بدترش‌ رو دارم ولی نمی‌دونم چیه🤣🤣

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

کااااملا عادی خوارم

دوروزه دارم گریه میکنم ،همش میگم نکنه مشکل بچه دار شدن داشته باشم ،نکنه مریض شم ،نکنه فلان شه ،امروز همه چیمو پاک کردم ،نکنه نتونم ازدواج کنم ،باورم نمیشه توروزای دیگه اصلا برام مهم نی ،چقدر تغیبرات هورمونی خر بیشعوره

کاملا طبیعیه، من علاوه بر گریه، تو این دوران جنگ های جهانی تو خونه راه میندازم. 😂😌😑

من قبلا راه مینداختم 😂😂الان فقط گربه میکنم و سرمو میبندم ،فشار میدم ،دوس دارم بکوبمش تو دیوار وقتی دست از سرم برنمیداره

دقیقا منم الان تو پی ام اسمدلم خیلی گرفته و نیاز ب درک شدن دارم

منم منم به توان هزار ،بابام که ناراحته رفته برام شکلات خریده ولی خب نمیدونن نگرانی هامونو ،مامانم ترجیخ میدم صحبت نکنم چون بدون اینکه بخواد حرفی میزنه که بیشتر دعوام میشه