2821
2789
عنوان

قالیشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 38 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تمیز می شوره اره

حالا منم دادم شستشو معمولی که ببینم چطور می‌شوره

آخه شنیدم علاشویی و معمولی اینا فرقی با هم نداره بعدشم فرشای من لک نداشت سورمه ای زیادم کثیف نبود 

تازگی با قالی شویی سروکار نداشتم ولی پارسال که دادیم ازین قرتی بازیا نداشتن فقط ی مدل بود اونم چرک ش ...

والا بخدا یه چیزایی میگن آدم میمونه بعدشم من فرشام لک نداشت وگرنه آره میدادم علاشویی 

والا منم نشنیده بودم حالا خدا کنه تمیز بشورن

انشاالله 

ما تابستون دادیم شستن متوجه شدیم پشت فرش رو نمیشورن

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

اعلا شویی برای فرش های دستبافت چهل رج به بالاست. با مواد خاص میشورن.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

تمیز میشوره؟علاشویی این چیزا هم میگه یا نه

ببخشید دخالت میکنم 

ادمین یه قالیشویی بودم البته دوست همسرم بود

بعد معمولی رو عادی میشورن ولی اعلا شور رو دوبار شستشو داره و اینکه هیچ لکی باقی نمیمونه گرونتر هم هست چون شستشوش دوباره

هی نفسی میاد و میگاد🙃

والا بخدا یه چیزایی میگن آدم میمونه بعدشم من فرشام لک نداشت وگرنه آره میدادم علاشویی

ربطی به لک نداره

نمیدونم تو اعلا شویی چیکار میکنن فرش یجوری میشه انگار تازه از مغازه خریدیش اوردیش

من فرشمو قبلا میدادم شستشوی معمولی یکبار دارم اعلا شویی دیگه تفاوتو میفهمم

نه عزیزم میشورن مگه میشه روی فرش شسته بشه پشتش شسته نشه

عزیزم نمیشورن منم گفتم بابا این از اون لک هاس پاک نشده اما با اسکاج خیس مادرم کشید پاک شد بعد فقط یه فرشم نبود شش تا فرش این وضعیت رو داشت

اسی من همیشه خودم فرشهامو میشستم ولی تابستون دادم قالی شویی ولی این چیزهایی رو هم که گفتی از من نپرسید دوتا فرش ۹ متری دادم متری ۲۵ هزار تومان دو تا فرش شد ۴۵۰ تومن

عزیزم نمیشورن منم گفتم بابا این از اون لک هاس پاک نشده اما با اسکاج خیس مادرم کشید پاک شد بعد فقط یه ...

عزیزم پشت فرشتون بود؟؟؟

من چون گروه قالیشویی رو مدیریت میکردم گاها از نزدیک میدیدم 

شکایت هم اگر داشتیم واسه شستشو نبود واسه بردن اوردنش بود که گاها دیر میشد یا خونه نبودن برگشت میخورد تو انبار یا کارگری که فرش رو میبرد با مشتری درگیر میشد

هی نفسی میاد و میگاد🙃

عزیزم پشت فرشتون بود؟؟؟من چون گروه قالیشویی رو مدیریت میکردم گاها از نزدیک میدیدم شکایت هم اگر داشتی ...

بله پشت فرش بود و روی فرش تمیز بود ما بعد تسویه حساب موقع باز کردن فرش متوجه شدیم 

اینا حتی اول زیربار اینکه فرش سالم تحویل دادیم اما پاره شده بود نرفتن با مکافاتی راضی شدن اون قسمت بدن بدوزن که ریشه هم براش نزدن

بله پشت فرش بود و روی فرش تمیز بود ما بعد تسویه حساب موقع باز کردن فرش متوجه شدیم اینا حتی اول زیربا ...

😕😕😕😕

وای یعنی چی 

نه دوست همسرم به من گفت با ارامش جواب بدم همه چیز فرش پارگی ،سوختگی نوشته میشد 

هی نفسی میاد و میگاد🙃