2821
2789
عنوان

قالیشویی

1006 بازدید | 38 پست

میگم شستشو معمولی فرش با علاشویی و اینا خیلی فرق داره؟

الان اومدن فرشا رو بردن میگه شستشو معمولی میخاین یا علاشویی معمولی ۴۰بود اون یکی ۶۰ یه مدل دیگه هم بود ۸۰ گفتم همین معمولی بشورن مگه میخان چیکار کنن فرشا من لک نداشت اصن 

بعد ینی معمولی فقط آب می‌ریزن مایع نمیزنن؟😐😕

چه مسخره بازیایی دارن بخدا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قالیشویی اصلا تمیز نمیشوره واقعا من و مامان و خاله هام خودمون میشوریم یعنی اینقدر تمیز که برق میزنه

عزیزم من جا ندارم خب وگرنه خودمم می‌دونم قبلاً شهرستان بودم جا داشتم خودم میشستم الان نمیشه

عزیزم من جا ندارم خب وگرنه خودمم می‌دونم قبلاً شهرستان بودم جا داشتم خودم میشستم الان نمیشه

مام جا نداریم از طرف پدر بزرگ مادری یه باغ رسیده بهمون وانت میگیریم فرشا رو میبریم پنج نفری میشوریم همونجام میزاریم خشک بشه بیاریم خیلی خوبه واقعا 

مردادیه شیطون بلا   

بستگی به قالیشویی داره ما یه جا میدیم معمولی بشوره، خیلی تمیز میشورن معمولیشون مثل اعلاشوری بقیس

خب قالیشویی که میدی هم موقع بردن میگه علاشویی یا نه شاید فقط همون معمولی داره و تمیز میشوره

مام جا نداریم از طرف پدر بزرگ مادری یه باغ رسیده بهمون وانت میگیریم فرشا رو میبریم پنج نفری میشوریم ...

من مستاجرم تهران هیچکسیم ندارم که جا داشته باشه