2821
2789
عنوان

دندون کشیدن

69 بازدید | 11 پست

براولین بار رفتم دندون کشیدم تا امپولو زد درجاکشید هیچی نفهمیدم جز فشار فقطم لبم بیحس شده کمی صورتم اصلا بیحس نشد 

دکتر گفت امپول من فرق داره فقط ریشه رو بیحس میکنه ولی حس فشارو حس میکنی واقعانم همین بود دندونی که کیست داشت هیجا بیحس نمیشد عین اب خوردن کسیدم😂

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه شون همینن امپولاشون هم یک شکله😐

دندونم بیحس نمیشد اصلاچندجارفتم نکشیدن این جراحه امپولو نزده دندونم بیحس شداز زمان تزریق امپول تاکشیدن کلا یه دقیقم نشد😑صورتمم بیحس نشده اصلا جزیذره لبم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

وای خوشبحالت من اینقدر درد کشیدم

موقع آمپول زدن خیلی محکم فرو کرد دردم گرفت

وقتی هم دندونو کشید اچارو فشار میداد ب بقیه ی دندونام کلی درد کشیدم هرچی میگفتم آروم تر  اصلا براش مهم نبود

....

دندونم بیحس نمیشد اصلاچندجارفتم نکشیدن این جراحه امپولو نزده دندونم بیحس شداز زمان تزریق امپول تاکشی ...

اونایی ک نتونستن ناشی بودن

دندون من فک کن ب صورت افقی زیر لثه بود کامل

کمتر از یک دقیقه با چکش و تیشه مخصوصشون ضربه زد دندونه بلند شد کشید😂

بستنی بخور

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

وای خوشبحالت من اینقدر درد کشیدمموقع آمپول زدن خیلی محکم فرو کرد دردم گرفتوقتی هم دندونو کشید اچارو ...

براولین بار دردنکشیدم فقط حس فشار داشتم 

این دندونم چندبار رفتم بکشم هیچ کس نتونست بکشه چون سرنمیشد دست میزدن جونم در میرفت😑

امپولو زد درجابیحس شدم اصلا نفهمیدم امپولو چجوری زد😑درد امپولم نکشیدم

اونایی ک نتونستن ناشی بودندندون من فک کن ب صورت افقی زیر لثه بود کاملکمتر از یک دقیقه با چکش و تیشه ...

نه عزیزم دکترایی ک رفتم همشون سابقه 20سال به بالا داشتن روزی 5.6تادندون میکشن و جراحی دارن 🥴

دندون عقلم با ده تابیحسی گشیدن این کیستیم اصلا بیحس نمیشد 

🥴الان رفتم پیش یه خانم جراح فک نمیدونم چیزد اصلا صورتم بیحس نشد😐نمیدونم حتی امپولو کجازد سقف دهنم زد فقط یذره فهمیدم بقیه جاها رو نفهمیدم و تنها حس فشار دستشو حس کردم

خداروشکر باز

🤣همچین میترسیدم چون سری قبل خیلی دردکشیدم واینکه زن جون بود خیلی میترسیدم ازش

2823
2791
2779
2792