2789
عنوان

شکایت قضایی

210 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من یکی ازم تو دیوار کلاهبرداری کرده پول براش زدم که یه چیزی بخرم اما بعد از اینکه پول رو گرفته بلاکم کرده البته شماره کارت شماره تماس رسید واریز و چت هامون رو دارم به نظرتون شکایت کنم پیگیری میکنن؟ یا اینکه وقت تلف کردنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدره داداش ؟ اگر زیر ی تومنه فایده نداره من ی تومن پول زدم ب حساب ی اصفهانی ک تبلت بفرسته گفت سالمه و اینا بعد ک فرستاد همچیش مشکل داشت بهشم ک گفتم فحاشی کرد فتا شکایت کردیم کلی دوندگی داشت اقاعه گفت بیخیال نمی ارزه این همه خرج کنید ولی میتونید ب صورت لایحه بگید ک هرچی خرج کردید پای اون طرفه ک دیدیم وقت تلف کردنه بیخیال شدیم

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

سلام.معمولا کارت به کارت مسئولیتش با خودتونه میتونستید از پرداخت امن استفاده کنیدولی حالا شکایت هم ک ...

والا دیوار هویتش رو تایید کرده بود واسه همین اعتماد کردم یعنی پیگیری نمیشه؟ اگر اینجوریه ما هم بزنیم تو کار دزدی😂

والا دیوار هویتش رو تایید کرده بود واسه همین اعتماد کردم یعنی پیگیری نمیشه؟ اگر اینجوریه ما هم بزنیم ...

دیگه بدتر

خب وقتی هویتش تایید شده است باید از پرداخت امن حتما حتما استفاده کنید

مقصر خودتونید

چقدره داداش ؟ اگر زیر ی تومنه فایده نداره من ی تومن پول زدم ب حساب ی اصفهانی ک تبلت بفرسته گفت سالمه ...

عجب همین کارارو کردن که کلاهبرداری زیاد شده مثلا وظیفشون اینه عدالت رو برقرار کنن ولی انگار از خداشونه کلاهبرداری اینترنتی زیاد باشه وگرنه از طریق شماره کارتی که به اسمشه و شماره تماسش راحت میتونن پیداش کنن

عجب همین کارارو کردن که کلاهبرداری زیاد شده مثلا وظیفشون اینه عدالت رو برقرار کنن ولی انگار از خداشو ...

دقیقا من ادرس خونه طرف با شماره تلفن خودشو دخترشو داشتم بهش گفتم فقط ی مامور بهم بدید تا برم دم حیاطش تبلتشو بگیزه پول منم پس بده یا خودتون از طرف فتا اصفهان بخوایدش اینگار ن انگار

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

دیگه بدترخب وقتی هویتش تایید شده است باید از پرداخت امن حتما حتما استفاده کنیدمقصر خودتونید

ببخشید میتونم بپرسم پلیس فتا و دفتر قضایی وظیفشون دقیقا چیه؟ حالا گیرم من اشتباه کردم ولی خب بعدش که شکایت میکنم باید بتونن پولمو برگردونن