2777
2789
میشه منم بگی کی پیام میده ؟؟کی میبینیم همو ؟؟

دو روز دیگه

تو فعلا شرایط دیدنشو نداری احتمالا چندماه دیگه موقعیتش بشع

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم اشتباه کردی دیگه حالا پس خودت بهش پیام بده نزار حسرتش بمونه ب دلت زیاد مغرور نباش این یبارو ...

خب زنگ زدم پیام دادم بهش گف مگ خودت قسم ندادی مگ خودت دنبال رفتن نبودی و اینارو تو تماس گف جواب پیامو نداد چون گفته بودم پیام نده فقط جواب زنگو میداد ک اخرش گفتم ینی چی من خودم عصبانی بودم گف دیگ هرچی قسم دادی و تا اخرعمرم زنگ و پیام نمیدم بهت اینو گف منم تصمیم گرفتم رهاش کنم هرچی شد ، شد

همشهریم بود ولی فامیل نبود

با هم محله و فامیل ب هیچ عنوان وارد رابطه نشید 

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بهش گفتم ببخشید گف غلط کردی قسم خوردی نمیشه دیگه فلان و بهمان

پس خدایی اون دیگه بهونشه وگرنه دوس داشتن نه قسم و قران سرش میشه ن حرف

ممنونم. اردیبهشت میفهمم ک باردارم؟

اره گلم

عزیزم واسع منم بگو با محمد تا قبل عید نامزد میکنم یا بعد عید ؟کِی محمد پيام میده یا میزنگه؟

بعده عید 

دو روز اینده

مرسی عزیز ممنونم دلش چی تنگ شده ؟؟

تا حدودی

بعده عید دو روز اینده

ممنونم

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

از کات ما سه ماه میگذره بنظرت درست میشه دوباره؟

ب احتمال ۶۰درصد بشه