2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ثبت سفارش ک زدی ازطریق خودبرنامه پولتو واریزکن اوگی شد خودش میاد فقط فقط فقط گاهی فروشنده هاپیشنهاد شماره شخصی خودشونو میدن که پولو مستقیم واریزکنیاین اشتباه رونکنی و به شماره کارت فروشنده پول نزنی که اگه بسته ات به هردلیلی نرسید باسلام نمیتونه پیگیرش باشه اشتباهی که من کردم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
بسته سفارش دادم 2900شده بعد فک کردم 290هست لغو زدم فردا هم تعطیله پس فردا ارسال کنم پولمو میدن

لغو بزنی پول میره حساب کاربری ت بعد میتونی در خواست بدی بره تو حساب کارتت

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

نه باسلام خودش از کارتم کشید

خب حله پس نگران چی هستید

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
بسته سفارش دادم 2900شده بعد فک کردم 290هست لغو زدم فردا هم تعطیله پس فردا ارسال کنم پولمو میدن

اره پولت برمیگرده