2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره بینیمو عمل کنم

83 بازدید | 4 پست

سلام دوستان این مشکل یکی از دوستامه 

خیلی ناراحته و نمی دونه چیکار باید کنه 

من خیلی دوست داشتم بینیمو عمل کنم به همین دلیل با نامزدم صحبت کردم گفتم خیلی دوست دارم عمل بینی انجام بدم نامزدمم گفتن من مشکلی ندارم و اتفاقا منم دوست دارم اگر خودت علاقه داری عمل کن بعد من چون میدونستم بابام اجازه نمیده با نامزدم برنامه ریختیم که به پدرم بگم خودمو نامزدم خیلی دوست داریم بینیمو عمل کنم تا قبل عروس خوب شده باشم اول که به پدرم گفتم گفت نه اصلا اجازه نداری و بعد که بهش گفتم نامزدم دوست داره گفت اگر نامزدت دوست داره که برو عمل کن منم خوشحال و خندان رفتم تحقیق کردمو دکتر خوب پیدا کردم ازشون مشاوره غیر حضوری گرفتم دکترم بهم گفت حتما باید برم مطبشون معاینه شم منم به بابام گفتم که برنامه ریزی کنیم تا بریم تهران معاینه شم الان برداشته میگه نمی خواد بری عمل کنی عمل بینی بدرد نمی خوره اینجور میشی اونجور میشی یه حرف دیگم زد که خیلی دلم شکست. بهم گفت چهار روز دیگه بینیت کج شد همون نامزدن ولت می کنه میره از اینکه در مورد نامزدم همچین فکری کرد خیلی ناراحت شدم 🥲اینم بگم من با نامزدم هنوز عروسی نگرفتیم وگرنه اصلا نیاز به اجازه اونا نبود بدون اینکه بهشون بگم خودم میرفتم عمل می کردمو میام خیلی ناراحتم که هنوز با اینکه میبینن تا این سن رسیدم و ازدواج کردم ولی اختیار نمیدن بهم همینطورم که اعتراض می کنم میگن تو ازخودراضی هستی هنوز سر خونه خودت نرفتی اینکارارو می کنی 

الان من به نامزدم چی بگم اگر واقعیتو بگم نمیگه چطور پدری داری که به علاقه و حرف من احترام نمیزاره هر چند که میدونم اینجور ادمی نیست که بگه ولی مطمئنم ناراحت میشه خودم میدونم عقدم کنم اختیار دارم ولی با این اخلاقای خانوادم اصلا دوست ندارم نامزدم همیشه تو خونمون باشه 

دلم واسه نامزدم میسوزه چقدر ذوق داشتو همراهیم می کرد تو پیدا کردن دکتر

مگ بینیت چق ایراد داره؟

ک نامزدت برا عمل بینیت ذوق داره

من بودم بهم برمیخورد ک خوده واقعیمو دوست نداره تو فکر تغییر چهرمه😐

و اینکه عزیزم شما تهران نیستی؟

اگر ن ک تهران عمل نکن

چون من خودم ی شهر دیگ عمل کردم

بعد خیلی برام سخت بود همش برم اون شهر

مخصوصا ک نباید چن ماه اول عمل بینی سرت زیاد تکون بخوره

وگرنه فرم بینی خراب میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ بینیت چق ایراد داره؟ک نامزدت برا عمل بینیت ذوق دارهمن بودم بهم برمیخورد ک خوده واقعیمو دوست نداره ...

عزیزم من ممنونت میشم هیچوقت اینجوری قضاوت نکنی و نمک روی زخم کسی بپاشی 

منظور دوستم این بوده که خیلی خوشحال بوده نازدش توی تصمیمش با ذوق و شوق همراهیش می کرده اونم ولی علاقشو گفته نامزدم گفته من مشکلی ندارم و اوکیه