2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی شکاک شدم به شوهرم

187 بازدید | 11 پست

امروز داشتم تو اینیستا میچرخیدم یه پیج هست میگه چیکار کنم که به کراشم بگم و.. دیدم دنبالش میکنه اعصابم خرد شد چرا اینو دنبال میکنه  وقتی زن داره یکساله عقدیم 

خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ میدونم اینو دیدم اعصابم خرد شد

من خودمم البته خیلی حساسم وشوهرم اینستا نداره..ولی بنظرم چون دوران عقد هستید میخاد یخورده آداب رابطه رویادبگیره وقتی فالو کرده پس چیز پنهونی نداره چون میدونه همه میبینن ..فکر خودتو درگیرنکن

من خودمم البته خیلی حساسم وشوهرم اینستا نداره..ولی بنظرم چون دوران عقد هستید میخاد یخورده آداب رابطه ...

اینجا مثلا تو این پیج راهکار نمیدن که میگه مثلا من فلان جا یه دختر یا پسر  دیدم پیدا میتونی کنی.

خدااااا
اینجا مثلا تو این پیج راهکار نمیدن که میگه مثلا من فلان جا یه دختر یا پسر دیدم پیدا میتونی کنی.

خب باهاش حرفبزن دلیلشو بپرس...متاسفانه فضای مجازی یه مشکل بزرگ براخانواده هاشده..من شوهرم پیج کاری داره دست منه..گاهی اوقات بعضی زنا ودخترا یه پیامایی میدن درمقابل جنسی که میخان خدمات بدن🤦🏼‍♀️چون فکرمیکنن پیج دست یه مرد ادارع میشه..

خب باهاش حرفبزن دلیلشو بپرس...متاسفانه فضای مجازی یه مشکل بزرگ براخانواده هاشده..من شوهرم پیج کاری د ...

واقعا یجوری تو دل همه شک انداخته قبلا یه بار یه دختر بود خودش گفت تو دوران مجردی فالو کرده بودم همشو الان آنفالو کرده الان تو اینیستا جوری کرده که نمی بینم کی آنلاین کی افلاین اونم به خاطر اینکه یه بار گفتم وقت برا اینیستا داری برای من نه اون کارو کرده میدونم

خیلی زودم بهش بر میخوره چطوری بپرسم؟ 

خدااااا