2777
2789
عنوان

خیانت تا چه قابل بخششه

1077 بازدید | 108 پست

سلام دوستان.به نظرتون خیانت تا چه حد قابل بخششه؟تا چه حد میتونه از روی لج و لجبازی باشه؟

اصلا دلیلش مهمه؟

تو پایین ترین حدش هم همه چی مثل قبل میشه؟

اگه یکی دست بزاره روی قرآن و بگه دلیلش لجبازیه و طرف رو دوست نداشته و اون یکی نبخشه آیا اون فرد ظالمه؟دل سنگه؟

به خاطر خیانت در حد پیامک که تکرار نشه اونم از یه ادم مذهبی میشه جدا شد یا بچه گانست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه دست رو قرآن میذارن و میگن پشیمونیم

اگه واقعا پشیمونه ببخش وگرنه خودتو اذیت نکن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین باید ببینی طرفت اول از کارش پشیمون باشه 100 درصد 

قول بده ک تکرار نکنه و برای جبرانش بهت 10 برابر بیشتر از قبل محبت توجه کنه و در صدد جبران اون کار بربیاد

این و روانشناس بزرگی بود ک میگفت اگر این چندتا کار رو کنه میشه خیانت رو بخشید

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

اگه جنسی باشه به هیچ وجه قابل بخشش نیست...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

هیچ حدی

هیچکدوم واقعا قابل بخشش نیست

بعدم شما پیامک رو دیدی، آیا مطمئنی غیر پیامک نبوده؟ و همچنین نخواهد بود؟

اون تخم مرغ دزده که آخرش شترمرغ دزد میشه

از پیامک شروع میشه، گاماس گاماس تا آخرش میره

لجبازی هم درک نمیکنم

لجبازی برای بچه ۵ ساله ست نه آدم بالغ

این یه بهانه هست برای اینکه این شخص مسئولیت کاری که کرده رو قبول نکنه

و تهش حتی تا حدی بندازتش تقصیر شما، بگه آره مقصر تو بودی که باهات لج کردم بچزونمت

و اینکه گفته دوسش نداشتم هم، خب مشخصه، خیلیا کسایی که باهاشون به یارشون خیانت میکنن رو دوست ندارن

اصن خیانت دوست داشتن و نداشتن نیست

تنوع طلبی و هوسباز بودنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

و من ب شخصه داخل زندگی خودم یعنی از وقتی زن و شوهر شدیم هیچ نوع خیانتی رو نمیتونم ببخشم

خدای نکرده اگر برام پیش بیاد هم اگر یک درصد بخوام ببخشم هم فقط چتی ک ب مسائل روزمره گذشته باشه نه دیداری و عاطفی رو شاید ببخشم

جنسی و عاطفی رو که به هیچ عنوان

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"