2777
2789

بابا و دایی و عمو و داداش

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید مخصوصا سنبل اقاها سایت🤢❌بیبی چک ام بلاخره مثبت شد خدایا شکرت اینم از زیبایی این تاریخ1405/05/05 برای من😍 راستی ی نذر قشنگ هم برداشتم که از وقتی متوجه بارداریم شدم تا شبی ک زایمان میکنم ب نیت مادران چشم انتظار ایت الکرسی بخونم ممنون میشم شماهم برای منو تو دلیم دعا کنید ک ب سلامتی بغلش بگیرم 💚😘🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماه محرم منظورمه😑😂چ تایمیه ؟

🤣🤣 دختر خدا لعنتت نکنه

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید مخصوصا سنبل اقاها سایت🤢❌بیبی چک ام بلاخره مثبت شد خدایا شکرت اینم از زیبایی این تاریخ1405/05/05 برای من😍 راستی ی نذر قشنگ هم برداشتم که از وقتی متوجه بارداریم شدم تا شبی ک زایمان میکنم ب نیت مادران چشم انتظار ایت الکرسی بخونم ممنون میشم شماهم برای منو تو دلیم دعا کنید ک ب سلامتی بغلش بگیرم 💚😘🥺

@yukymiu  

سلام عزیزم‌

پشت کنکوریم هدفم هم پرستاری هستش آزاد و ملی فرق نمیکنه 

میخواستم از جدید ترین کسی که این رشته‌رو قبول شده سوال بپرسم شمارو تو سایت دیدم

میشه لطف کنی درصد ها و معدلت رو بگی ؟که ببینم میتونم خودمو ب اون حد برسونم یا نه کلا یه حدودی بیاد دستم

و اینکه پرستاری آزاد قبول شدن سخته ؟؟؟

پیش پیش دستت درد نکنه💕💕

یسنام🦋🌸

@yukymiu سلام عزیزم‌پشت کنکوریم هدفم هم پرستاری هستش آزاد و ملی فرق نمیکنه میخواستم از جدید ترین کس ...

سلام ، من امسال پرستاری آزاد قبول شدم ، تراز کلم ۷۵۶۹ بود و معدلم ۱۸/۹۸ فکر کنم شد .

یکم تلاش کنی حتما میتونی قبول بشی

سلام ، من امسال پرستاری آزاد قبول شدم ، تراز کلم ۷۵۶۹ بود و معدلم ۱۸/۹۸ فکر کنم شد .یکم تلاش کنی حتم ...

مرسی عزیزم

میشه یه منبع خوب برای زیست دهم معرفی کنی ؟

درسنامه نمیخام تستای جون‌دار داشته باشه

یسنام🦋🌸

مرسی عزیزممیشه یه منبع خوب برای زیست دهم معرفی کنی ؟درسنامه نمیخام تستای جون‌دار داشته باشه

والا آجی من تستای کنکورو میزدم کتاب استفاده نکردم چون وقتم خیلی کم بود ولی شنیدم میگن خیلی سبز پینوکیو خوبه 

حالا شما از کسایی که بهتر می‌دونن بپرس بازم 

والا آجی من تستای کنکورو میزدم کتاب استفاده نکردم چون وقتم خیلی کم بود ولی شنیدم میگن خیلی سبز پینوک ...

فداتشم مرسسیی

میشه بگی جدی خوندن واسه کنکورو از کِی شروع کردی ؟

الان وسطای اسفندع و من خیلی ناامیدم💔

فکرمیکنم تو این تایم نمیشه چیزی قبول‌شد

یسنام🦋🌸

فداتشم مرسسییمیشه بگی جدی خوندن واسه کنکورو از کِی شروع کردی ؟الان وسطای اسفندع و من خیلی ناامیدم💔ف ...

از بهمن شروع کردم ، البته اینو هم بگم من خیلی مشکلات برام پیش اومد و از نظر روحی واقعا خراب بودم ، طوری که الآنم حالم بده .

سعی کن خودتو قوی نگه داری و نذاری حرف بقیه انقد اذیتت کنه که نتونی درس بخونی ، من متاسفانه خیلی حرف های خانواده روی روحیم تاثیر گذاشت 😔

فقط میگفتم قبول شم راحت شم از دستشون