2777
2789
عنوان

موضوع خیانت

244 بازدید | 26 پست

خانمای عزیز لطفا تاپیک به حاشیه نکشونید ازتون راهنمایی میخوام 

تقریبا هفت سالی میشه از خیانت شوهرم گذشتم و موندیم کنار هم چون وقتی فهمیدم باردار بودم شوهرم به غلط کردن افتاد تا الان دیگه چیزی ازش ندیدم همه جوره حمایتم میکنه 

اما یه چیزی ته دلمه هرروزی که میگذره خیانتش برام پررنگ تر میشه یه ساعت نیس که فراموش کنم خودم دارم اذیت میشم همش بار گذشته رو به دوش میکشم من فقط یه شماره از اون دختر دارم که خاموشه چطور میتونم انتقاممو ازش بگیرم یا ادرسش پیدا کنم اینستا هرچی میزنم پیجش نیست دوست دارم برا یه بارم شده موهاشو بکشم تف بندازم تو صورتش به نظرتون چطور میشه فراموش کرد بهش فکر نکرد؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با تمرکز روی شوهر و فرزندان و اون اعتماد چن ساله شوهر، همه اینها دستاویزای خوبین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

به این فکر کن که شوهرت عاشقش نبوده فقط یه خطا بوده یه هوس 

اون دختر یه چیزی در حد صابون گلناره ارزش اینو نداره اعصاب خودتو خورد کنی

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اونایی که اومدن گفتن تقصیر اون دختر نبوده اول تقصیر شوهرته خودشون با مرد متاهل توی رابطه ن 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اون موقع که فهمیدی خیانت کرده چیکار کردی؟

هیچی داد بیداد کردم قبل ترش ازمایش بارداری داده بودم با گریه جواب ازمایش گرفتم گفت مثبته گفتم بچه رو نمیخوام رفتم دادگاه دادخواست طلاق دادم فقط مامانم از خانوادمون خبر داشت شوهرم گفت غلط کردن برا همچی روزیه غلط کردم ماشین بنامم بود حقوقش زد بنامم چون خاطره بدی داشتم همه وسایل خونه رو فروخت گفت هرچی تو بگی اما هیچ جوره دلم صاف نمیشه💔