سلام اهوانه جان یه مشورت ازت میخواسم اول از همه ببخشید تو دوران کسالتت ازت سوال میپرسم و اگ مقدور نبودی جواب نده
من این چن وقته دندون درد داشتم پیش یه دندونپزشکی رفتم ک میشناسیمش عمومی هستن ولی خب بالای ده سال سابقه دارن و مطب دارن بعد ایشون عکس ک دید
نزدیک ۱۲ ۱۳ تا دندون خراب به من گفت که ۷ ۸ تا اندو بودن بعد تست یخ انجام داد برام ک ببینه درد از کدومه بعد دندون ۷ پایین راست و برام اندو انجام داد
بعد من الان بعد دو هفته دوباره سمت راست درد داشتم رفتم ک پیش خودش باز دندونای دیگم و درست کنم ک گفت تا آخر اسفند وقت نداره منم چون درد شدید هی میگرفتم یه دکتر دیگ رفتم ایشونم مطب دارن ولی نزدیک ۳۰ سال سابقه بعد ایشون عکس من و دید کلا گفت سمت راست بالا ۶ راست پایین ۵ یا ۶ (دقیق یادم نمیاد) و دوتا ام سمت چپ اندو گفت من گفتم که یه دکتر دیگ بهم چیزای دیگه ای گفته اسم دکتر و پرسید من گفتم گفت اون دکتر کارش همینه و این مدلیه
الانم بهم گفت عکس جدید بگیرم گفت یا درد از ۶ بالاهه یا از همون ۷ پایین که اندو کردش الان بعدظهر گفت عکس و ببرم اگ از ۷ برم پیش همون دکتر قبلی ک برام درست کنه اگه دندون دیگه ای هست خودش درست کنه
این دکتر دومی متخصص رادیولوژی ام هست و خیلی سابقه داره
الان من موندم به کدوم دکتر اعتماد کنم چون اون دکتر اولیه ام خیلی مشهوره و مریض زیاد داره
من عکسی ک گرفتم و برات میزارم اگ مشکلی نیست و میتونی راهنماییم میکنم که به حرف دکتر دومی اعتماد کنم یا نه؟؟