2777
2789
عنوان

دندون

439 بازدید | 19 پست

سلام اهوانه جان یه مشورت ازت میخواسم اول از همه ببخشید تو  دوران کسالتت ازت سوال میپرسم و اگ مقدور نبودی جواب نده

من این چن وقته دندون درد داشتم پیش یه دندونپزشکی رفتم ک میشناسیمش عمومی هستن ولی خب بالای ده سال سابقه دارن و مطب دارن  بعد ایشون عکس ک دید 

نزدیک ۱۲ ۱۳ تا دندون خراب به من گفت که ۷ ۸ تا اندو بودن   بعد تست یخ انجام داد برام ک ببینه درد از کدومه بعد دندون ۷ پایین راست و برام اندو انجام داد   

بعد من الان بعد دو هفته دوباره سمت راست درد داشتم رفتم ک پیش خودش باز دندونای دیگم و درست کنم ک گفت تا آخر اسفند وقت نداره منم چون درد شدید هی میگرفتم یه دکتر دیگ رفتم   ایشونم مطب دارن ولی نزدیک ۳۰ سال سابقه بعد ایشون عکس من و دید کلا گفت سمت راست بالا ۶   راست پایین ۵ یا ۶ (دقیق یادم نمیاد) و دوتا ام سمت چپ اندو گفت  من گفتم که یه دکتر دیگ بهم چیزای دیگه ای گفته  اسم دکتر و پرسید من گفتم  گفت اون دکتر کارش همینه و این مدلیه 

الانم بهم گفت عکس جدید بگیرم گفت یا درد از ۶ بالاهه یا از همون ۷ پایین که اندو کردش  الان بعدظهر گفت عکس و ببرم اگ از ۷ برم پیش همون دکتر قبلی ک برام درست کنه اگه دندون دیگه ای هست خودش درست کنه

این دکتر دومی متخصص رادیولوژی ام هست و خیلی سابقه داره 

الان من موندم به کدوم دکتر اعتماد کنم  چون اون دکتر اولیه ام خیلی مشهوره و مریض زیاد داره 

من عکسی ک گرفتم و برات میزارم اگ مشکلی نیست و میتونی راهنماییم میکنم که به حرف دکتر دومی اعتماد کنم یا نه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اپلود کن

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

دردت چجوریه؟

موقع غذا خوردنه یعنی وقتی ضربه میخوره به دندون درد میکنه؟

یا خود به خوده؟

یا به سرما و گرماست؟ اگر اره به کدومش

و اینکه دقیقا دو هفته‌ست عصب کشی کردی؟ خوب شد درده بعد شروع شد یا اصلا قطع نشد؟

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

دردت چجوریه؟موقع غذا خوردنه یعنی وقتی ضربه میخوره به دندون درد میکنه؟یا خود به خوده؟یا به سرما و گرم ...

دردم بیشتر به سرما گرماس 

و اینکه عصب کشی ک کردم تقریبا یه هفته بعدش ولی من فک میکردم از دندونای کناریشه چون خودش گفته بود بقیه ام به عصب رسیدن

دردم بیشتر به سرما گرماس و اینکه عصب کشی ک کردم تقریبا یه هفته بعدش ولی من فک میکردم از دندونای کنار ...

به سرما و گرما باشه بعیده از این دندونی باشه که عصب کشی کرده. چون ممکنه دندون بد عصب کشی بشه و نیاز داشته باشه به عصب کشی مجدد ولی در این صورت دردش موقعیه که به دندون فشار وارد میشه یا خود به خوده و دیگه اصلا به سرما و گرما حساس نیست مگر تو موارد خیلی خیلی نادر که یه عصب رو ندیده باشه در بیاره در اون صورتم به گرما اصولا حساس میشه دندون نه سرما.

کاش عکس رو یه جوری ببینم

اینجا ارسال میکنی چی میشه؟

به سرما و گرما باشه بعیده از این دندونی باشه که عصب کشی کرده. چون ممکنه دندون بد عصب کشی بشه و نیاز ...

الان بنظرت من به حرف این دکتر دومی اعتماد کنم یعنی پیشش کار انجام بدم ؟ با توجه به اینکه میگف دکتر قبلی این همه دندونایی ک گفته خرابن خراب نیستن   یا منظر بمونم دکتر قبلی وقتش خالی بشه 

الان بنظرت من به حرف این دکتر دومی اعتماد کنم یعنی پیشش کار انجام بدم ؟ با توجه به اینکه میگف دکتر ق ...

نمیدونم واقعا تا عکس رو نبینم

دکتر اولیه معاینه کرد

دکتر دومی نه؟

چون بعضی پوسیدگی ها از روی عکس مشخص نمیشه

نمیشه مینویسه مجاز نیس نه عکس نه لینک تو خصوصی میشه عکس فرستاد؟

نه ولی بذار ببین لینک میشه فرستاد