تلاطمرویا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 701 عنوان پریود نمیشم 65 بازدید | 5 پست سلام بچه ها من دوروزه. لک بینی دارم اونم خیلی کم .موعد پریودمم هست هرچی میخورم هم خونریزی ندارم کسی بوده اینطوری شده باشه حامله هم نیستم و رابطه پر خطر نداشتم خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن 1403/11/08 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تلاطمرویا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 701 کیست یا تنبلی تخمدان داری ن ندارم اما خو ذخیره تخمدانم کمه ،اما همراه پریود میشدم در حد سه روز یهو الان اصلا خون ندارم برام عجیبه خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن
بهارررررررررره عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 4173 ن ندارم اما خو ذخیره تخمدانم کمه ،اما همراه پریود میشدم در حد سه روز یهو الان اصلا خون ندارم برام عج ... ببرا همونه سعی کن کمرتو با روغن سیاه دانه چرب کنی و ببندیکاچی بخورجوراب بپوشمنم چن ماه اینجوری بودم تو پریودی رعایت کردم نوشابه ترشب ماست و.. نخوردم خوب شدم
تلاطمرویا مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 701 ببرا همونه سعی کن کمرتو با روغن سیاه دانه چرب کنی و ببندیکاچی بخورجوراب بپوشمنم چن ماه اینجوری بودم ... ممنونم همبنکار میکنم خداوندا نگهدار عزیزانم باش در پناه خودت حفظشان کن