2777
2789
عنوان

ویولن

83 بازدید | 17 پست

بچه ها  به نظر شما  یادگیری  ویولن به صورت تقریبا قابل قبول چقدر زمان می بره ؟ ضمنا من چهل سالمه  و البته کمی ساز هایی مثل سه تار و تنبور و سنتور بلدم ، البته کمی بلدم و مدت هاست کنار گذاشتم  .

در مورد ویولن  ، چقدر زمان میبره  و با چقدر تمرین ، با توجه به سن من که ۴۰ سال دارم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فول تایم ویولن ۱۰ ساله عزیزم ، ولی شما بعد از ۴ ماه میتونی بنوازی از آهنگ های کوچیک بعد پله پله میری ...

خوب ۱۰ سال منظورت حرفه ای شدن هست ؟ و این هم در نظر بگیر من ۴۰ سال دارم ، 

سخنان انگیزشی البته همیشه بوده ولی طبیعی هست که یک فرد ۱۲ ساله خیلی پر انرژی تر باشه

از چند سالگی شروع کرد؟

تقریبا ۱۴ سالگی 

ولی با در نظر گرفتن شجاعت شما تو یادگیری و امتحان کار جدید مطمئنم تو بازه زمانی کم زود یاد میگیرین

کاش آدما انقدر بد نبودن، یه سریاشون رو جدی جدی دوست داشتم بی شوخی.

خوب ۱۰ سال منظورت حرفه ای شدن هست ؟ و این هم در نظر بگیر من ۴۰ سال دارم ، سخنان انگیزشی البته همیشه ...

برای استاد شدن گفتم ۱۰ سال عزیزم ، اصلا به این فکر نکن زودتر شروع کرده باشی وفلان نه فقط عشق خودت راحت بعد از ۴ ماه همه چیزش دستت میاد بعدش دیگه فقط تمرینه که مهارت بشه

خوب درسته ، ولی خوب باید عمری باشه که بتونی در حد خوبی بزنی ،

دیگه وقتی سازت دستته چه اهمیتی داره چقدر بگذره برای دل خودت قراره یاد بگیری نه برای اجرا و کار و پول درآوردن، من که با ویولنم ازدواج کردم😏😅😁