2777
2789
عنوان

اگزما

72 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی تجربه بیماری اگزما داشته؟ چی استفاده کرده خوب شده واقعا دیگ خستم کرده چند ماهه دو تا انگشتم زده خیلی صبحها میخاره امروز دیگ خون اومده هر پمادیم بوده زدم و تاثیر نداشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. قرمز بود و ملتهب و پوسته پوسته ام میشد

عریزم میشه بگید چطور درمان کردید،؟ آخه منم دور چشمم دقیقا علائم شما رو داره دکتر هم گفته اگزمای دور چشم دارم اما خیلی قرمزه مال من🥺🥺

عریزم میشه بگید چطور درمان کردید،؟ آخه منم دور چشمم دقیقا علائم شما رو داره دکتر هم گفته اگزمای دور ...

اول اینکه صورتتون به هیچ عنوان با شوینده های قوی و صابون نشورین. شوینده ملایم مثل مورینگا یا سیمپل استفاده کنین. بعدشم برین آزمایش بدین اگه مثل من غلظت خون داشتین شربت سرکه انگبین بخورین (بهتره با سرکه طبیعی سیب درست شده باشه). از میوه هام سیب و انگور خوبه( البته انگور برای من حساسیت زا بود اگزمای دور لب میزدم ولی الان نه) مایعات زیاد بخورین. ورزشم در حد پیاده روی انجام بدین خوبه.

اگه اگزماتون ربطی به غلظت خون نداشت و مثلا ناشی از استرس و اضطراب بود، هیچ راهی جز کنترل استرس نداره

اول اینکه صورتتون به هیچ عنوان با شوینده های قوی و صابون نشورین. شوینده ملایم مثل مورینگا یا سیمپل ا ...

عزیزم همه اینایی که گفتین رعایت میکنم مشکلم اینجاست که من این التهاب دور چشمم هنوز هست ، شما جه راهی دارین که قرمزی دور چشمم بهتر کنم؟ 

چون رعایت غذایی هم دارم خیلی