2777
2789
عنوان

میشه بیاین

66 بازدید | 14 پست

من با دوست صمیمی تابستون یه بحثی داشتیم و خب حقیقتا من ناراحت شدم از دستش و بعد از اون دیگه باهاش حرف نزدم تا یک ماه ولی تو این یک ماه هر روز خودش پیام میداد حالا به بهونه های مختلف و خب عجیب بود خیلی کم پیش میومد خودش اول بهم پیام بده ولی خب بعدش دیگه منم بهش پیام ندادم اونم نداد تا ۳ ماه بعد ۳ ماه که شد شب یلدا بهم پیام داد یلدات مبارک و ... منم جوابش رو دادم و بعدش دوباره بعد یک هفته پیام داد بهم ک منم خیلی عادی باهاش حرف زدم و گفت که ۳ ماهه کلا با کسی حرف نزده و یه سری اتفاقات افتاده گفت واسه همینه ۳ ماهه بهت پیام ندادم و ... بعدش دوباره من بهش پیام ندادم اونم نداد تا اینکه دوباره دیروز پیام داده که پیج اینستا زدم اگه دوست داشتی فالو کن منم گفتم باشه و ... دیگه هیج حرفی نزدیم..

راستش نمیدونم الان چیکار کنم از یه طرف هنوز از دستش ناراحتم از یه طرف هم دلم براش تنگ شده بنظرتون بهش پیام بدم و عادی باهاش حرف بزنم یا دیگه بهش پیام ندم 

اینم بگم که ما قبلا هر روز باهم حرف میزدیم و این اولین باره اینقدر حرف نزدیم باهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مشخصه خودشم پشیمونه ؛ همه پر از عیب و ایرادیم بنظرم ببخش

ولی فکر نکنم باز مثل قبل بشیم..

حس میکنم اونم میخواد باهام حرف بزنه ولی چون زیاد جوابش رو نمیدم اونم پشیمون میشه از حرف زدن باهام..

بله. ولی خب آدم بعضی وقتا خسته میشه خب منم از اینکه همش من پیگیرش بودم و پیش قدم میشدم خسته شدم

اگر ادامشه،نپذیرفت خودته اذیت نکن

ارزشش نداره، بلاخره روزی ازهم فاصله میگیرین