2777
2789
عنوان

دخالت یا دلسوزی

131 بازدید | 12 پست

من چندسال که کلا با پدرشوهرم قطع ارتباطم بعدش شوهرم جای که کار میکنه رفته با ریسش درد دل کرده به اصرار ریس شماره پدرم شوهرم  گرفته اونم با پدرشوهرم حرف زده بعدش قرار شده بیاد شهر ما با منو شوهرم آشتی کنه درصورتیکه پدرشوهرم به شدت ازمن بدش میاد قبلا یسره به من توهین میکرد منو در حد عروس خودش نمیدید و همچنین من ازش متنفرم در حد مرگ حتی حاضر نیستم صداش بشنوم ..  دیشب کلی با شوهرم حرفمون شد اصلا تنفرمن براش مهم نیست اخه چرا وقتی چیزی من نمیخام میره سر خود انجام میده من حاظرم گدایی کنم ولی ی،ریال از اون کمک نخام الان نمیدونم به صاحب کار شوهرم زنگ بزنم بگم لطفا دیگه دخالت نکن حتی اگه نیتش خیر باشه حق دخالت نداره..

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دخالته کارش ....به اون چه ارتباطی داره؟؟؟ نخود آش

دقیقا بخدا دوماه ی ریال حقوقش نداده بعد اومده دخالت میکنه درصورتیکه اصلا منو نمیشناسه از گذشته دعواهای من وپدرشوهرم خبر نداره اخه بگو به تو چه 

ببین هرچی باشه یک پدر نمیشه پدرو از بچش جدا کرد که گناه داره شما یکبار دیگه فرصت بده شاید اینسری یاد گرفت که دیگه توی زندگیتون دخالت نکنه و به شما دیگه توهین نکنه 

اگر همچین چیزی بازم اتفاق افتاد اونموقعه حق با شماست ولی شما اینسری بخاطر همسرت کوتاه بیا شاید درست شد

ببین گلم پدرشه یه زن حتی اگه تنفرم داشته باشه نمیتونه بگه رفت و آمد نکن یا خونه من نیاد یا بد میگه ت ...

اخه اون ی شهر دیگه هست من چند سال پیش به اصرار شوهرم عید رفتیم اونجا شب عید با بی احترامی کلی توهین من از خونه اش بیرون کرد حتی شوهرم تحریک کرد جلو همه منو کتک زد من مجبور شدم اون شب برم کلانتری صبح با اتوبوس برگشتم شهر خودمون.

دقیقا بخدا دوماه ی ریال حقوقش نداده بعد اومده دخالت میکنه درصورتیکه اصلا منو نمیشناسه از گذشته دعواه ...

این ادما اسکلن

بنظرم اول به شوهرت بگو‌نشد به صاحبکارش بگو

ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑

دخالت نیست شوهرت خودش رفته باهاش درددل کرده یعنی رییس رو  امین دونسته و ازش کمک خواسته . اتفاقا این یه هشداره برای تو یعنی انقدر واکنش سفت و سخت در این ماجرا نشون دادی که غم همسرتو ندیدی . ندیدی که اونم در این ماجرا داره اذیت میشه . ناراحتی باش شاید در کل ماجرا حق هم داشته باشی ولی جوری رفتار نکن که از دایره ادمای امن زندگی همسرت بری کنار . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه اون ی شهر دیگه هست من چند سال پیش به اصرار شوهرم عید رفتیم اونجا شب عید با بی احترامی کلی توهین ...

همین رفتارای خونواده شوهرت هم با من شده حتی بدتر اما من همیشه میگم پدرته باید باهاش کنار بیای تو زندگیم خوب بودنم جواب داده تو هم به خاطر شوهرت چیزی نگو اون کار خودشو میکنه پس این وسط آدم بده نباش

دخالت نیست شوهرت خودش رفته باهاش درددل کرده یعنی رییس رو امین دونسته و ازش کمک خواسته . اتفاقا این ...

بارها بهش گفتم اگه دوباره سایه پدرت بیاد تو زندگیم طلاق میگیرم چون اون مرد حتی ازدواج اونموقع پسرش  با من خریت میدونه گفته ازدواج پسرم با این بزرگترین اشتباه زندگیش بوده  این به ریس شوهرم هم گفته .درصورتیکه اون یکی عروسش ی دختر افغانی بیسواد حتی شناسنامه نداشت عقد کنه ..حتی منو در حد ی دختر افغانی قبول نداره این مرد .

صبوری کن دلت بزرگه بزرگترش کن کاربه ریال ندارم اما گذشت وبخشی خودت را بزرگ میکنه نه طرف مقابل ببین بعضی چیزها دلیه میتونی رفت آمد کم کنی میتونی توی بغل هم نرید وبیایید ونزدیک نشید ولی قهر برا بچه هاس قوی بودن وبزرگ بودن خودت را به خودت وهمسرت نشون بده روزهای سختی هست درکت میکنم ببین تو مثل سه سال قبلت فکر میکنی؟نه از الان تا سه سال دیگه چی قطعا میگی جای گذشت داشت دنیا دوروزه ارزش این همه دلخوری را نداره به خاطر خدا ودل خودت وهمسرت وآرامش زندگیت کار درست را انجام بده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
بارها بهش گفتم اگه دوباره سایه پدرت بیاد تو زندگیم طلاق میگیرم چون اون مرد حتی ازدواج اونموقع پسرش ...

اینکه بقیه چی فکر کنن وچه رفتاری کننن ما نمیتونیم براشون تعیین تکلیف کنیم اینجوری فکر کن اینجوری حرف بزن اینجوری رفتار کن رهاش کن اون به اندازه آگاهی شعور وسطح سواد وتجربه وفرهنگ و...خودش هست پس ولش کن دل به دل همسرت بده دل به دل خودت وخدا بده تجربه های زندگی را درس بگیریم وادامه راه من بشینم بگم وبقیه نی نی سایت شاخ در میاری چه روزها گذشته به ما ولی گذشته دیگه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.