2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

85 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دخترم پنجاه روزشه اما خیلی سخت میخابه هر بار کلی زحمت میکشم میخابونمش اما پنج دقیقه نمیشه بیدار میشه انقد میخوابونم هی بیدار میشه تا بعد بیست بار که این کار رو انجام میدم خوابش میبره کسی بچش اینجوری بوده؟؟؟

همون pari 70  هستم😊

آره دختر من یه مدت اینجوری بود 

هر کس یه چیزی میگفت

یکی میگفت حتما شیرت کمه سیر نمیشه

یکی میگفت حتما گوشش دردمیکنه

اما هیچکدوم اینا نبود خودش خوب شد

بچه ها تا میان به زندگی بیرون از رحم مادر عادت کنن یکم طول میکشه باید تحملمون رو زیاد کنیم😊

.Pain🔥you made me a believer

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دختر من یه مدت اینجوری بود  هر کس یه چیزی میگفت یکی میگفت حتما شیرت کمه سیر نمیشه یکی می ...

وای من یه وقتایی دیگه قاطی میکنم با هزارتا فوت و فن میخوابونمش دو دقیقه دیکه بلند میشه کلافم مقکنه یه وقتایی

همون pari 70  هستم😊
وای پسر من حالا اون کل شب رو بیدار میموند روزها میخوابید کلا چند ماه کارت عزیزم اینه

وای نگو اینم همینه پنج دقیقه میخابه بعد چون خوابش میاد همش گریه میکنه

همون pari 70  هستم😊
وای من یه وقتایی دیگه قاطی میکنم با هزارتا فوت و فن میخوابونمش دو دقیقه دیکه بلند میشه کلافم مقکنه ی ...

کلافه نشو عزیزم تحمل کن خوب میشه

من دیگه انقدر 5 دقیقه ای خوابیده بود که از بالای سرش پا نمیشدم😄

آره دختر من یه مدت اینجوری بود  هر کس یه چیزی میگفت یکی میگفت حتما شیرت کمه سیر نمیشه یکی می ...

وای مرضی جووون تو با وجود آیه چطور وقت میکنی غذاهای خوشمزه میزاری آخه آرنیکا که من از همه چی انداخته راستشو بگو خدمتکار نداری یا پرستار بچه کلک  

همون pari 70  هستم😊
کلافه نشو عزیزم تحمل کن خوب میشه من دیگه انقدر 5 دقیقه ای خوابیده بود که از بالای سرش پا نمیشدم😄

یه وقتایی انقد اذیت میکنه به غلط کردن میافتم این مامانایی ما چقد بیکار بودن انقد میاوردن

همون pari 70  هستم😊
وای مرضی جووون تو با وجود آیه چطور وقت میکنی غذاهای خوشمزه میزاری آخه آرنیکا که من از همه چی انداخته ...

عزیزم اولش سخته کم کم زندگی برمیگرده به روال عادی

الان آیه وقتی میخوابه یا توی تشک بازیش مشغوله من کارامو میکنم

خدمتکار هم ندارم😁

یه وقتایی انقد اذیت میکنه به غلط کردن میافتم این مامانایی ما چقد بیکار بودن انقد میاوردن

اونا که واقعا بیکار بودن البته ننهء من 2 تا بیشتر نداره منو داداشم😁

عزیزم اولش سخته کم کم زندگی برمیگرده به روال عادی الان آیه وقتی میخوابه یا توی تشک بازیش مشغوله من ...

خدا کنه منم عادت کنم به این وضعیت عزیزم کلر خوب مادر شما کرده والا

همون pari 70  هستم😊