والا حالت خاصی نداره ما پسرا کلا روابط اجتماعی مون زیاد پیچیدگی ندارع سر سه ثانیه با یه آدم غریبه رفیق میشیم و با این حساب امکان داره طرف حتی فقط فالوور مجازی مون باشه و بیرون هیچ آشنایی نداشته باشیم و بهش تسلیت بگیم
و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
والااا حالا مورد شمارو نمیدونم اما بارها شده با طرف درحال درگیری کلامی بودم ده دقیقه بعدش درحال ترکییدن😂 ولی چجوری بگم مثلا خودم به شخصه با اکسم بهم زده بودیم ولی موقع ک رفته بود زیارت خیلی عادی سرسلامتی بهش دادم اونم علیک داد ، و حسی هم در کار نبود من باب انسانیت کلا ما پسرا انسانیت رو در اولویت قرار میدیم بعد حنسیت
و بــیـن👈 مـغـرور👉 بــودن و👈 بیـشعـور👉 بودن تـفاوتـهای ظـریفیست
چجوری میشه نشد؟وقتی همون وابسته شدن لذت و نیاز اون ادم هست؟
نیاز خواستِ طبیعیه ماست اما وأبستگی از نفس ماست....همه ی ما نیاز به توجه و محبت داریم و اشکالی نداره در اندازه نیازمون اما اینکه خودمون و امنیت روانیمونو وابسته به این توجه و محبت ها کنیم یعنی زندگیمونو بهشون گره بزنیم اشتباهه...دوست داشتن با وابستگی فرق داره....وابستگی فقط به خودتون آسیب میزنه..