2777
2789

من باردارم هنوز سونو قلب جنین هم نرفتم ۷ هفتم هست 

بهش گفتم ب هیچکس نگووو تا حداقل برم سونو قلب 

فهمیدم رفته ب مادر بزرگم گفته ک من باردارم و تازه برگشته اینجوری گفته ک من تازه بی بی چک زدم و فهمیدم😐

بهش گفتم واسه چی گفتی اخه حالا گفتی چرا میگی تازه بی بی چک زده !! من الان تو ماه دوم هستم 

خلاصه یکم بحث کردم باهاش از طرفی از دستش ناراحتم ک رفته گفته از طرفی عذاب وجدان گرفتم🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بخاد معجزه بشه من باردار بشم تا قلب به هیشکی نمی‌گم

حتی مامانم چون می‌دونم جلوشو نمیتونه بگیره

دلم میخواد به مادر شوهرم اینا نگم کلا تا ولی می‌دونم شوهرم طاقت نمیاره

خدایا به من نگاهی بنداز

خدا بخاد معجزه بشه من باردار بشم تا قلب به هیشکی نمی‌گمحتی مامانم چون می‌دونم جلوشو نمیتونه بگیرهدلم ...

ایشالا

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

خدا رو شکر که خودتون هم دارید مامان میشید . مامانا از این سوتیا میدن وقتی ذوق دارن . خیلی باهاشون مه ...

اخه متاسفانه خانواده مادری من خیلی پنهان کارن مثلا مادربزرگم یه چیزی ک مربوط ب پسراش باشه رو با انبر دست هم نمیشه از دهنش کشید بیرون 

میگم اخه مادر من چرا رفتی انقد زود گفتی صبر کن خداقل برم یبار سونو بعد تازه برگشته گفته ک اره پریودش عقب افتاده تازه بی بی چک زده 😐😐 بعد یجوری گفته ک یعنی من خبر ندارم ک گفته مامان بزرکمم ب روی من چیزی نمیاره 

خدایی ادم حرصش میگیره

خدا بخاد معجزه بشه من باردار بشم تا قلب به هیشکی نمی‌گمحتی مامانم چون می‌دونم جلوشو نمیتونه بگیرهدلم ...

انشالله ب زودی باردار میشی عزیزم ب حق همین روزای عزیز❤️

ب مامانت زودتر هم گفتی اشکال نداره ولی ب یه درجه دورتر صبر کن غربالگری اول رو بری بعد بگو 

البته من هنوز ب خانواده همسرم نگفتم میخوام واسه سونو قلب برم بعد بگم اما ب بقیه هرچی دیرتر بهتر

اخه متاسفانه خانواده مادری من خیلی پنهان کارن مثلا مادربزرگم یه چیزی ک مربوط ب پسراش باشه رو با انبر ...

عیب نداره اونم درگیر مشکلاتش با مامان خودشه . 😉 سخت نگیر بذار برای چیزای کوچیک ذوق کنه منم یه موقعی حرص این چیزا رو زیاد میخوردم خدا مادرتو برات حفظ کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عیب نداره اونم درگیر مشکلاتش با مامان خودشه . 😉 سخت نگیر بذار برای چیزای کوچیک ذوق کنه منم یه موقعی ...

چی بگم شما هم درست میگی ادم یوقتایی حرصی میشه ولی وقتی از دور نکاه میکنه میگه عیب نداره میگذره ... ولی ته دلم ناراحتم 🥲 روح مادرتون شاد باشه خدا عزیزانتو حفظ کنه براتون

انشالله ب زودی باردار میشی عزیزم ب حق همین روزای عزیز❤️ب مامانت زودتر هم گفتی اشکال نداره ولی ب یه د ...

مرسی عزیزم ممنونم ♥️

آخه به همه میگه به همهههه

برام خواستگار اومده بود اون موقع میرفتم دانشگاه دیدم زنای همسایه با لبخند سلامم میکنن رفتم سوپری سر کوچمون اون گفت مبارک باشه 

چشمام چهار تا شد🤣 تا بقالی سر کوچمونم خبر داره

مرسی عزیزم ممنونم ♥️آخه به همه میگه به همههههبرام خواستگار اومده بود اون موقع میرفتم دانشگاه دیدم زن ...

وای از دست این مامانا چراااا نخود تو دهنشون خیس نمیخوره🤣🤣 اگ فک میکنی میگه پس نگو اینجوری خیالت راحت تره ولی ادم اون موقع انقد ذوق داره ک نمیتونه تحمل کنه و نگه 

من ک فردای روزی ک بی بی چک مثبت شد با لباس بچه رفتم خونشون بهش گفتم برات یه چیزی خریدم وقتی لباس بچرو دید انقد ذوق کرد ک نگو😍🤣🤣 ولی همون یه روز هم ک تو دلم نگه داشتم داشتم میمردم