2777
2789
عنوان

به اینم میگن دوست

240 بازدید | 18 پست

با دوستم از مدرسه دوستیم تقریبا ده سال اون چادریه خوب دوست داره من نه.چند وقت پیش بهم گفت اگه میخای با من بیای بیرون باید چادر بپوشی یا همش میگه نمیام خونت چون تو بی حجابی اگه کسی منو باهات ببینه بد میشه حالا من اصلا بی حجاب نیستم فقط سرو وضعم مرتبه  ارایشم نمیکنم اهل مو بیرون دادنم نیستم فقط و فقط لباسام و روشن میپوشم خیلی ناراحتم کرد خیلی خیلی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست قحطه مگه. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

من باشم باهاش قطع رابطه میکنم.اینجور ادم میخام چیکار.ما ی گروه چهارنفره دوستیم هر کدوم ی مدلیم.یکی چادری و من خودم معمولی یکی دیگمون خیلی امروزی.یکیم نیمه امروزی.باهم میریم بیرون خیلیم خوش میگذره.کسیم با کسی کار نداره چی پوشیده

من جا تو بودم دیگه باهاش رفت و امد نمیکردم . دوستی اهمیتش ب کیفیتشه ن ب کمیتش

جالب اینجاست بهم گفت تو نازایی بچه نمیاری برو دکتر در حالی که من همون ماه باردار بودم اما نگفتم بهش تا بیشتر بگه بعد که فهمید خجالت بکشه یک سره هم میگه خوب شوهرتو چسبوندی به خودت

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

هر کسی که اعصابت رو‌ خورد می کنه بندازش دور ، اعصابت مهم تره یا اون ؟ تایمی که میخوای با اون باشی برو پیاده روی یا خرید ‌ مهمونی ول کن بابا اینجور آدم ها رو

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

کبوتر با کبوتر باز با باز 

شما باید در انتخاب دوست دقت بیشتری کنید

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
من باشم باهاش قطع رابطه میکنم.اینجور ادم میخام چیکار.ما ی گروه چهارنفره دوستیم هر کدوم ی مدلیم.یکی چ ...

منم 8ماهه سراغش نرفتم کلا خیلی زخم زبون میزنه منتظرم زایمان کنم خبر بدم بعد از خجالت اینکه بهم گفت نازا بمیره 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔